Skoči do osrednje vsebine

Novice za delodajalce

Od 26. januarja omogočena elektronska oddaja vlog na portalu za delodajalce. 
S prvo spremembo javnega povabila Zelena delovna mesta, ki smo jo objavili v ponedeljek, 30. januarja, znova omogočamo oddajo ponudb od 1. februarja od 10:00.
Kot pravočasne bomo šteli vloge, ki so oddane v 15 dneh od možnosti oddaje na Portalu za delodajalce: www.zadelodajalce.si.
Največ tujcev v gradbeništvu in prevozništvu. Kljub zapletenim postopkom zaposlovanja tujcev in močno povečanemu obsegu dela na Zavodu rešujemo prispele vloge delodajalcev bistveno pred določenimi zakonskimi roki.
Vabimo vas, da se sprehodite skozi kolaž več kot 120 odmevnejših dogodkov in aktivnosti, ki so zaznamovali naš Zavod v letu 2022, nekateri tudi z vašim sodelovanjem.
V okviru javnih povabil Usposabljam.se 2020–2023 in Delovni preizkus 2020–2023 je bilo začasno ustavljeno zbiranje ponudb 10. januarja 2023 ob 10.00 zaradi razdelitve razpoložljivih sredstev.
Danes, v petek, 6. januarja, smo objavili spremembo javnega povabila za izbor programov javnih del.
Obveščamo vas, da je s 6. 1. 2023 začasno ustavljena oddaja ponudb na javnem povabilu za izvedbo programa Zelena delovna mesta.
V zadnjem mesecu leta 2022 ni bilo izrazitejšega povečanja brezposelnosti, ki smo ga zaradi večjega števila na novo prijavljenih brezposelnih po izteku zaposlitve za določen čas običajno beležili v tem času. Ob koncu decembra je bilo…
Delo s skrajšanim delovnim časom se lahko odredi za obdobje od 1. januarja do 31. marca 2023, medtem ko se delavca na začasno čakanje na delo lahko napoti od 1. januarja do 30. junija 2023.
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava

Hvala za vaš odziv.

Ste našli informacije, ki ste jih iskali? DA NE