Skoči do osrednje vsebine

Piškotki

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. S tem zagotavljamo bolj učinkovito uporabniško izkušnjo.

Na spletnem mestu www.ess.gov.si uporabljamo naslednje piškotke:

  • CookieConsent (veljavnost 1 leto): Shrani uporabnikove nastavitve piškotkov.
  • _ga (veljavnost 2 leti): Uporablja se za razlikovanje uporabnikov.
  • _ga_--container-id-- (veljavnost 2 leti): Uporablja se za vztrajanje stanja seje.
     

Upravljanje piškotkov

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. Delovanje spletnega brskalnika lahko spremenite v nastavitvah, tako da računalnik piškotke zavrne ali da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani.

Namestitev piškotkov lahko v brskalniku tudi popolnoma preprečite za vse obiskane spletne strani. Piškotke, ki so že shranjeni na vašem računalniku, lahko zbrišete.

Lahko pa uporabite tudi namensko rešitev upravljanja piškotkov, integrirano na spletišču www.ess.gov.si.
 

Ocena zadovoljstva uporabnikov

Za namen ocene zadovoljstva uporabnikov spletišča pri določenih elektronskih storitvah (na podstraneh Iskanje dela in Iskalnik po kandidatih) uporabljamo orodje Hotjar. Namestitev Hotjara na spletni strani Zavoda je predvidoma za čas 1 meseca: v maju in juniju 2023 oziroma najkasneje do 20. 6. 2023. 

Hotjar uporablja piškotke in drugo tehnologijo za zbiranje podatkov o vedenju uporabnikov in njihovih napravah. Omenjene podatke pod psevdonimom shrani v uporabniški profil. Podatki so na voljo največ 365 dni.

Ocena zadovoljstva zajema tudi snemanje gibanja uporabnikov po spletišču in rezultate spletne ankete z uporabniki (na podstraneh Iskanje dela in Iskalnik po kandidatih). 

Preverite:

katere piškotke namesti Hotjar in

koliko časa hrani zbrane podatke

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava

Hvala za vaš odziv.

Ste našli informacije, ki ste jih iskali? DA NE