Skoči do osrednje vsebine

Kolaž dogodkov in aktivnosti v letu 2022

Vabimo vas, da se sprehodite skozi kolaž več kot 120 odmevnejših dogodkov in aktivnosti, ki so zaznamovali naš Zavod v letu 2022, nekateri tudi z vašim sodelovanjem.

Takšno publikacijo smo pripravili že osmo leto zapored. V njej je na enem mestu nanizanih največ dogodkov in aktivnosti doslej, kar petino več kot v letu 2021.

Vsako leto namreč organiziramo veliko število raznovrstnih aktivnosti, katerih glavni namen je seznaniti najširšo javnost s storitvami, ki jih izvajamo.

Prav tako želimo izpostaviti vlogo, ki jo imamo kot osrednja ustanova na trgu dela, saj zaposleni na Zavodu pomagamo reševati stiske brezposelnih in poslovne izzive delodajalcev.

Pri tem velja omeniti, da v knjižici nismo mogli predstaviti marsikatere aktivnosti, ki smo jih razvili na osebni ravni z iskalci zaposlitve, delodajalci in drugimi sodelujočimi. Najplodnejši so bili pomladni in jesenski meseci, kar je razvidno tudi v kolažu.

Še naprej se bomo trudili, da bo naše delo dobro, strokovno in hkrati srčno, prihodnji kolaži pa vsebinsko še bogatejši in zanimivejši.

Leto 2022 je bilo v mnogočem posebno. Prelistajte kolaž. Osvežite si spomin ali odkrijte kaj zanimivega zase. 

Kolaž dogodkov Zavoda 2022

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava

Hvala za vaš odziv.

Ste našli informacije, ki ste jih iskali? DA NE