Skoči do osrednje vsebine

Finančne spodbude

Želite zaposliti nove sodelavce? Jih želite preizkusiti ali usposabljati na delovnem mestu, preden se odločite glede njihove zaposlitve? Omogočamo vam nepovratna sredstva za usposabljanje in zaposlovanje kandidatov, ki so prijavljeni v naši evidenci brezposelnih.

Dekorativna slika: Pahljača različnih barv na bledo sivi podlagi. Simbolizira različne vrste programov usposabljanja, izobraževanja in zaposlovanja za brezposelne in iskalce zaposlitve. Ali različne vrste finančnih spodbud za delodajalce pri zaposlovanju brezposelnih in iskalcev zaposlitve.

Predstavitev finančnih spodbud

Spoznajte različne vrste spodbud za praktično usposabljanje kandidatov ali povračilo stroškov njihove zaposlitve.
 

Preglejte vrste spodbud ... 
 

Dekorativna slika: v ospredju ženska dlan, v katerih iz kovancev raste rastlina. V ozadju notranji hodnik poslovne stavbe z vrati na koncu.

Iskanje po spodbudah

Oglejte si aktualne finančne spodbude, s pomočjo katerih lahko znižate tveganja pri izboru in zaposlitvi novih sodelavcev. 
 

Preglejte aktualne spodbude ... 
 

Dekorativna slika: svetlo siva tipkovnica, s temno sivimi črkami. Na eni od tipk je svetlo moder znak za invalidnost: silhueta človeka na invalidskem vozičku, usmerjena v desno.

Zaposlovanje invalidov

Omejitve pri delu zaradi invalidnosti lahko zvečine nadomestimo s prilagoditvami delovnega mesta in okolja ter uporabo novih tehnologij. Delodajalci lahko pri tem uveljavite finančne ugodnosti. 

Več o zaposlovanju invalidov ...  
 

Dekorativna slika: zeleno-bela tarča, v diagonalni legi, na svetlo sivi podlagi

Kako pridobite usposobljene kandidate za zaposlitev?

Preverite možnost, da z usposabljanjem po vaši meri pri zunanjih izvajalcih pripravimo kandidate za potrebe vaših delovnih mest. Poiščite najbližjo pisarno za delodajalce  
 

Izberite aktualno spodbudo ...

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava

Hvala za vaš odziv.

Ste našli informacije, ki ste jih iskali? DA NE