Skoči do osrednje vsebine

Anketa Napovednik zaposlovanja

Delodajalce z 10 ali več zaposlenimi vabimo, da do torka, 30. aprila, izpolnite kratek vprašalnik in tako prispevate k rezultatom raziskave Napovednik zaposlovanja. Seznanite nas z vplivom sedanjih gospodarskih razmer na svoje poslovanje, s kratkoročnimi načrti zaposlovanja in morebitnimi težavami pri kadrovanju.

Omenjeno raziskavo na Zavodu RS za zaposlovanje izvajamo dvakrat na leto. Na podlagi rezultatov oblikujemo ukrepe, ki blažijo neskladja med ponudbo iskalcev zaposlitve in povpraševanjem delodajalcev na trgu dela. S tem se, kolikor je mogoče, pripravimo na prihodnje stanje na trgu dela. 
 

Odgovorite na vprašalnik do 30. 4. 2024

Vaše izkušnje, napovedi in mnenja so za nas zelo pomembni, še posebej v času hitrih gospodarskih sprememb in pomanjkanja domače delovne sile. 

Zato vas prijazno vabimo, da do 30. 4. 2024 izpolnite kratek vprašalnik za svoje podjetje ali organizacijo kot celoto.

Za vaše sodelovanje se vam iskreno zahvaljujemo.
 

Oddaja po spletu

Registrirani delodajalci lahko anketo oddate elektronsko na Portalu za delodajalce (zavihek Storitve > Napovednik zaposlovanja).
 

Oddajte anketo na portalu ...

Oddaja po e-pošti

Anketo natisnete s spleta, če je ne morete ali ne želite oddati na portalu. Izpolnjen in skeniran vprašalnik pošljete na elektronski naslov: kontaktni.center@ess.gov.si.
 

Natisnite anketni obrazec!        Pošljite anketo po e-pošti ...   
 

Pomoč pri izpolnjevanju vprašalnika

Na voljo vam je naš Kontaktni center:

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava

Hvala za vaš odziv.

Ste našli informacije, ki ste jih iskali? DA NE