Skoči do osrednje vsebine

Trening zaposlitvenega razgovora v tujem jeziku

Simulacija zaposlitvenega razgovora v angleškem ali nemškem jeziku poteka individualno prek spleta ali v živo, v dogovoru s svetovalcem EURES, ki bo po vaši prijavi stopil z vami v stik. Vse storitve EURES so brezplačne.

Če označite to možnost, se strinjate z obdelavo vaših podatkov za namen dogovarjanja za simulacijo zaposlitvenega razgovora v tujem jeziku s svetovalcem EURES.

Vrste podatkov: beležijo se vaše ime in priimek, elektronski naslov, regija prebivanja, jezik razgovora, področje in država iskanja zaposlitve, datum in ura pošiljanja prijave na svetovanje in soglasje za obdelavo podatkov.

Namen zbiranja: vaše podatke ZRSZ kot upravljavec zbira za namen dogovarjanja za individualno svetovanje EURES, na katerega se prijavljate.

Hramba podatkov: vaše podatke ZRSZ hrani še največ 1 leto po prijavi, oziroma do vašega preklica na našem strežniku.

Preklic soglasja, zahteva za izbris ali spremembo podatkov: to naredite tako, da nam pišete na elektronski naslov dpo@ess.gov.si.

Delitev podatkov: vaših osebnih podatkov brez ustrezne pravne podlage ne bomo razkrivali tretjim osebam.

Poglejte več informacij v Splošnih pogojih in Politiki zasebnosti.

Kontakt

Imate težave s pošiljanjem spletnega obrazca ali se vam zelo mudi? Poiščite vam najbližjega svetovalca EURES ali nam pišite na eures@ess.gov.si.

Stopite v stik z nami

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava

Hvala za vaš odziv.

Ste našli informacije, ki ste jih iskali? DA NE