Skoči do osrednje vsebine

Pripomočki za načrtovanje kariere

Preizkusite pripomočke, ki vam bodo olajšali oblikovanje ali spreminjanje kariernih ciljev.

Hollandov test interesov

Poznavanje svojih interesov in področij dela ter poklicev, ki se z njimi ujemajo, nam pomaga pri odločanju za poklic, postavljanju zaposlitvenih ciljev in pri predstavitvah svojih prednosti za delovna mesta.

Najbolje se počutimo, če delamo v okolju, ki je skladno z našimi interesi.

Interesi nam sporočajo, kaj nas zanima, veseli, v kaj smo pripravljeni vlagati energijo in čas. Skozi življenje se razvijajo in spreminjajo. Zato ni nujno, da nas bodo vedno zanimale iste stvari. Preizkušajte se v novih stvareh, spoznavajte jih in raziskujte. 

Z reševanjem Hollandovega testa interesov boste spoznali svoje interese ter poklice in delovna okolja, ki se skladajo z njimi.

Prijavljeni v evidenci brezposelnih ali iskalcev zaposlitve imate možnost brezplačnega testiranja, če ste hkrati registrirani v eSvetovanju. 
 

Registrirajte se ... 

Rešite Hollandov test!

Vprašalnik osebnostnih lastnosti

Osebnostne lastnosti vplivajo na to, kako se bomo znašli na delovnem mestu, kako se bomo razumeli s sodelavci in nadrejenimi ter kako bomo opravljali svoje delo. 

Želite spoznati svoje prevladujoče lastnosti in ugotoviti, kakšno delovno okolje vam ustreza? Kateri poklici so primerni za vas? Pridobite odgovore s pomočjo vprašalnika osebnostnih lastnosti. 
 

Rešite vprašalnik osebnostnih lastnosti!

Vprašalnik lastnosti in motivov

S pomočjo vprašalnika lastnosti in motivov ugotovite, katero delo in delovno okolje bi bilo za vas primerno ter katere lastnosti morate še razvijati.
 

Rešite vprašalnik lastnosti in motivov!

Vprašalnik časovne perspektive

Rezultati vprašalnika časovne perspektive bodo osvetili vaš odnos do preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Kot tudi, kako to vpliva na vaše odločitve. Časovno perspektivo je možno spreminjati, za kar vprašalnik poda nekaj predlogov.
 

Rešite vprašalnik časovne perspektive!

Vprašalnik o odnosu do iskanja zaposlitve

Z vprašalnikom o odnosu do iskanja zaposlitve preverite svoj pristop k iskanju dela. Na podlagi prejetih priporočil lahko izboljšate svojo učinkovitost.

Predlagamo, da se o prejetih rezultatih in nadaljnjih korakih pogovorite z osebnim kariernim svetovalcem.
 

Rešite vprašalnik o odnosu do iskanja zaposlitve!

Pridobite več informacij o vprašalniku!

Kam in kako

Bi radi izvedeli, kateri poklici so primerni za vas? Želite spoznati poklice, ki jih še ne poznate?

Vse to lahko storite s pomočjo računalniškega programa Kam in kako. Predlagal vam bo poklice, ki najbolje ustrezajo vašim interesom. Dodal jim bo informacije o značilnostih posameznih poklicev, zahtevanih veščinah in izobraževalnih poteh.
 

Kam in kako za učence in dijake   

Kam in kako za študente in odrasle

Delovni list osebnostnih lastnosti

Delodajalci v oglasih za prosta delovna mesta pogosto navedejo osebnostne lastnosti, ki naj bi jih imel bodoči zaposleni.

S pomočjo Delovnega lista osebnostnih lastnosti lahko ugotovite, kako močno so izbrane osebnostne lastnosti izražene pri vas.
 

Rešite delovni list osebnostnih lastnosti!

Vprašalnik za samooceno kompetenc

Za uspešno iskanje zaposlitve ter načrtovanje in razvoj kariere morate poznati svoje kompetence in načine, kako jih lahko še dodatno razvijete.

Z vprašalnikom za samooceno kompetenc preverite, kako močno so pri vas izražene posamezne kompetence in kako se kažejo v zasebnem in poklicnem življenju. 
 

Rešite vprašalnik za samooceno kompetenc!

Vprašalnik delovnih stilov

Rezultati vprašalnika delovnih stilov so namenjeni temu, da bolje spoznate svoje prednosti in slabosti, ki vplivajo na vašo zaposlitev. Pomagajo vam najti delovno okolje, ki se najbolj sklada z vašim prevladujočim delovnim stilom.
 

Rešite vprašalnik delovnih stilov!

Vprašalnik o pripravljenosti na podjetništvo

Razmišljate o karierni poti v podjetništvu?

Z vprašalnikom o pripravljenosti na podjetništvo lahko preverite zahtevane osebnostne značilnosti, znanja, motivacijo in vire za uspešen zagon svojega podjetja.

Pred nadaljnjimi koraki vam predlagamo, da se o rezultatih vprašalnika posvetujete z osebnim kariernim svetovalcem.
 

Rešite vprašalnik pripravljenosti na podjetništvo!

Pridobite več informacij o vprašalniku!

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava

Hvala za vaš odziv.

Ste našli informacije, ki ste jih iskali? DA NE