Skoči do osrednje vsebine

Vse novice ZRSZ

Od 26. januarja omogočena elektronska oddaja vlog na portalu za delodajalce. 
S prvo spremembo javnega povabila Zelena delovna mesta, ki smo jo objavili v ponedeljek, 30. januarja, znova omogočamo oddajo ponudb od 1. februarja od 10:00.
Kot pravočasne bomo šteli vloge, ki jih delodajalci oddajo v 15 dneh od možnosti oddaje na portalu.
Kot pravočasne bomo šteli vloge, ki so oddane v 15 dneh od možnosti oddaje na Portalu za delodajalce: www.zadelodajalce.si.
Po naših ocenah ob koncu leta dobrih 52.000 brezposelnih, slaba 2 % manj kot leto prej.
Največ tujcev v gradbeništvu in prevozništvu. Kljub zapletenim postopkom zaposlovanja tujcev in močno povečanemu obsegu dela na Zavodu rešujemo prispele vloge delodajalcev bistveno pred določenimi zakonskimi roki.
Ministrica za javno upravo Sanja Ajanović Hovnik je 19. februarja podelila priznanja uporabnikom Skupnega ocenjevalnega okvira – modela CAF za leto 2022. Priznanja je prejelo 30 organizacij javnega sektorja, med njimi je bil tudi naš Zavod.…
Te zanima, kako pripraviti dober življenjepis, kakšne zaposlitvene možnosti ponuja Evropa in kakšne priložnosti mladim ponujajo delodajalci? Vse to lahko izveš, če se udeležiš Kariernega sejma za mlade v Celju.
Vabimo vas, da se sprehodite skozi kolaž več kot 120 odmevnejših dogodkov in aktivnosti, ki so zaznamovali naš Zavod v letu 2022, nekateri tudi z vašim sodelovanjem.
Šolski center Krško - Sevnica je 17. januarja organiziral Tržnico študijskih programov in možnosti zaposlovanja, na kateri je sodelovala tudi naša Območna služba Sevnica.
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava

Hvala za vaš odziv.

Ste našli informacije, ki ste jih iskali? DA NE