Skoči do osrednje vsebine

Vse novice ZRSZ

Danes, 11. septembra, smo objavili javno povabilo za izbor programov javnih del za pomoč občinam pri odpravi posledic poplav in zemeljskih plazov. V omenjenih programih se lahko izvajajo izključno dela, ki predstavljajo pomoč prizadetim…
V okviru projekta EURIBOR se lahko ženske od 15. do 29. leta, ki niste zaposlene, se ne izobražujete ali usposabljate, v septembru udeležite brezplačnih izobraževanj in praktičnih usposabljanj.
Ob skromnejšem zaposlovanju brezposelnih oseb se je avgusta v primerjavi z julijem brezposelnost še nekoliko povečala. Ob koncu avgusta je bilo registriranih 47.383 brezposelnih, kar je 0,2 % več kot julija in 12,1 % manj kot avgusta lani.
Delodajalci, registrirani najkasneje 2. avgusta, lahko uveljavljate povračilo izplačanih plač zaposlenih, ki ste jim odredili obveznost opravljanja drugega dela zaradi odstranitve posledic poplav in plazov v vašem podjetju ali organizaciji.…
Od danes, 4. septembra, od 8. ure lahko delodajalci oddajo vlogo za povračilo izplačanih plač zaposlenih, ki so jim odredili obveznost opravljanja drugega dela zaradi odprave posledic poplav in plazov iz avgusta 2023. Povračilo omogoča…
Prvo nacionalno srečanje ključnih organizacij v okviru projekta Interreg@Work4NEETs na področju mladih od 15. do 29. leta, ki niso zaposleni, se ne izobražujejo ali usposabljajo (NEET).
Včeraj, 31. avgusta, je Državni zbor sprejel Zakon o interventnih ukrepih za odpravo posledic poplav in zemeljskih plazov iz avgusta 2023 (ZIUOPZP), ki prinaša vrsto novosti.
Včeraj, 31. avgusta, je Državni zbor sprejel Zakon o interventnih ukrepih za odpravo posledic poplav in zemeljskih plazov iz avgusta 2023 (ZIUOPZP), ki prinaša vrsto novosti.
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava

Hvala za vaš odziv.

Ste našli informacije, ki ste jih iskali? DA NE