Skoči do osrednje vsebine

Trendi na trgu dela in vseživljenjska karierna orientacija

Vabljeni na spletni seminar za šolske svetovalne delavce in karierne svetovalce v organizaciji Euroguidance Slovenija. Pridružite se nam 18. marca od 9.30 do 10.30.

Na spletnem dogodku vam bomo predstavili aktualne informacije o trendih na trgu dela z vidika vseživljenjske karierne orientacije. 

Z vami bo naša sodelavka Brigita Vončina, strokovnjakinja s področja mednarodnega sodelovanja, odgovorna za sodelovanje med evropskimi zavodi za zaposlovanje. V okviru svojega strokovnega delovanja sodeluje pri pripravi in izvedbi programa dela evropske Mreže javnih zavodov za zaposlovanje, je članica podskupine za kazalnike Odbora za zaposlovanje pri Evropski komisiji in članica več delovnih skupin na nacionalni in mednarodni ravni.
 

Program dogodka:

9.15–9.30: Sprejem udeležencev

9.30–10.30: Trendi na trgu dela in vseživljenjska karierna orientacija (predstavitev in vprašanja)
 

Prijavite se!

Vaše prijave sprejemamo na spletnem obrazcu do 13. 3. 2024 oziroma do zapolnitve prostih mest.

Oddajte prijavo!

​Prijavljeni udeleženci boste prejeli povezavo do spletnega seminarja po elektronski pošti nekaj dni pred dogodkom. Vse prijavljene vljudno prosimo za zanesljivo udeležbo. 

Euroguidance Slovenija

Naš Zavod kot center Euroguidance prispeva k osrednjemu cilju Euroguidance, ki je razvoj kompetenc svetovalcev v izobraževanju in zaposlovanju ter krepitev zavesti o evropski razsežnosti vseživljenjske karierne orientacije.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava

Hvala za vaš odziv.

Ste našli informacije, ki ste jih iskali? DA NE