Skoči do osrednje vsebine

Povežite se z iskalci zaposlitve iz Bosne in Hercegovine

Po uspešno organiziranih dogodkih v Severni Makedoniji z naslovom Življenje in delo v Sloveniji načrtujemo v zadnjem tednu septembra še štiri podobne dogodke, na katerih se boste imeli priložnost povezati z iskalci zaposlitve iz Bosne in Hercegovine.

Pridružite se nam in spoznajte potencialne kandidate ...

Načrtovani dogodki, na katerih se boste lahko srečali s tamkajšnjimi iskalci zaposlitve:

  • Sarajevo, 25. 9. 2023, 10:00–17:00,
  • Zenica, 26. 9. 2023, 10:00–17:00,
  • Banja Luka, 27. 9. 2023, 10:00–17:00,
  • Tuzla, 28. 9. 2023, 10:00–17:00.

Natančnejše lokacije bomo objavili naknadno.

Na zavodu za zaposlovanje si prizadevamo pomagati delodajalcem pri zagotavljanju ustreznega kadra. Ob njegovem pomanjkanju na domačem trgu dela vam omogočamo, da se predstavite tudi iskalcem zaposlitve iz tujine. Dogodki so organizirani tudi za podporo delodajalcem, ki iščete delavce za izvedbo sanacijskih del po poplavah.  

Sodelujočim delodajalcem bomo brezplačno zagotovili razstavni prostor, kjer se boste lahko tudi pogovorili s potencialnimi kandidati. Ravno tako bomo poskrbeli za promocijo vseh dogodkov. Za organizacijo potovanja in bivanja v Bosni in Hercegovini pa boste poskrbeli sami (financiranje stroškov prevoza, nočitve in prehrane). 

Število mest za delodajalce na dogodkih je omejeno. Podrobnejši pogoji sodelovanja so navedeni v prijavnici. 

Kako se prijavite?

Za udeležbo na dogodkih najkasneje do 8.9.2023 izpolnite spletno prijavnico.

Spletna prijava na dogodek ...


Če bodo prejete prijave presegale razpoložljiva mesta, bomo med prijavljenimi opravili izbor sodelujočih. Vsi prijavljeni delodajalci boste o rezultatih izbora obveščeni do 13.9.2023. 

Letaki za iskalce zaposlitve

Delodajalci, ki se dogodkov ne morete udeležiti, nam lahko pošljete letake za iskalce zaposlitve, z namenom, da jih razdelimo med udeleženci.

Paket posredujete na naslov:

Zavod RS za zaposlovanje
Rožna dolina, Cesta IX/6
1000 Ljubljana
Služba za zaposlovanje

Vljudno prosimo za vašo predhodno naznanitev pošiljke po elektronski pošti: biljana.nikolov@ess.gov.si in helena.jerebic@ess.gov.si.

 

Informacije za kandidate

Zavedamo se nujnosti zagotavljanja ustrezne zaščite delavcev v delovnih migracijah. Na dogodkih bomo zato iskalcem zaposlitve na razstavnem prostoru Zavoda in Infotočke za tujce ter v spremljajočem programu zagotovili informacije o življenju in delu v Sloveniji, o pogojih in postopkih zaposlovanja tujcev ter odgovarjali na njihova vprašanja. 

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava

Hvala za vaš odziv.

Ste našli informacije, ki ste jih iskali? DA NE