Skoči do osrednje vsebine

Deseta generacija udeležencev BTC Campusa izkazala veliko kreativnega in podjetniškega razmišljanja

V BTC City Ljubljana se je v sredo, 22. novembra, zaključil program BTC Campus, ki je letos praznoval že deseto obletnico delovanja. Tokrat ga je obiskovalo blizu 30 udeležencev. 

Program omogoča Družba BTC, skupaj s partnerjema: Centrom poslovne odličnosti Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani in Zavodom RS za zaposlovanje.

Letošnji udeleženci, predstavniki različnih generacij, z najrazličnejšimi izobrazbami in izkušnjami, so se med 6-tedenskim programom osredotočali tako na prepoznavanje zaposlitvenih priložnosti in svoj karierni razvoj, kot tudi na razvoj in realizacijo svoje podjetniške ideje. 

Kot so poudarili, jim je BTC Campus prinesel veliko znanja in kompetenc, medgeneracijskega in timskega sodelovanja, podpore in spodbud tako mentorjev kot soudeležencev, kreativnosti, vztrajnosti in motivacije za iskanje novih zaposlitvenih priložnosti oziroma razvijanje svoje podjetniške poti. 

Na zaključnem dogodku so udeleženci predstavili sebe, svoje storitve in produkte ter svoje predloge in ideje za nadgradnjo ponudbe in okolja družbe BTC.

Vsi sodelujoči, tako Družba BTC z obema partnerjema kot mentorji in udeleženci, ocenjujemo program BTC Campus kot uspešen skupni projekt, ki ga želimo nadaljevati tudi v prihodnje.
 

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava

Hvala za vaš odziv.

Ste našli informacije, ki ste jih iskali? DA NE