Skoči do osrednje vsebine

Delodajalce vabimo k sodelovanju na Sejmu zaposlitvenih priložnosti

Napovedujemo vseslovenski zaposlitveni karierni dogodek, ki ga organiziramo v četrtek, 9. maja, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Poimenovali smo ga Sejem zaposlitvenih priložnosti. Delodajalce vabimo, da izpolnite in oddate spletno prijavnico za sodelovanje na enem največjih zaposlitvenih dogodkov pri nas. Vaša udeležba je brezplačna.

Povezujemo Slovenijo na enem mestu

Glede na precejšnje pomanjkanje delovne sile, s katerim se soočate številni delodajalci, si na zavodu za zaposlovanje prizadevamo poiskati razpoložljivo delovno silo iz vseh dostopnih kadrovskih bazenov.  S tem želimo tudi v največji možni meri aktivirati delovni potencial, ki je na voljo, in vam tako omogočiti nadaljnje poslovanje in rast.      

Vabimo vas, da se pridružite delodajalcem iz različnih dejavnosti ter ključnim ustanovam s področja vseživljenjskega kariernega svetovanja in zaposlovanja, ki bodo vabljeni na enega največjih zaposlitvenih dogodkov pri nas. 

Ponujamo vam izjemno priložnost, da z brezplačno udeležbo na dogodku celovito predstavite svoje podjetje, delovna mesta in pogoje za delo. Pri tem se lahko neposredno povežete s potencialnimi kandidati iz vse Slovenije in še okrepite vezi s ključnimi deležniki na trgu dela, s ciljem ustvarjanja vzajemne koristi med udeleženci. 
 

Pritegniti želimo različne skupine obiskovalcev: 

  • šolajočo se mladino in študente,
  • brezposelne,
  • zaposlene, ki iščejo nove zaposlitvene priložnosti,
  • upokojence in zaposlene tik pred upokojitvijo,
  • tujce, prosilce za mednarodno zaščito in druge.
     

Prijavite se za sodelovanje na dogodku!

Delodajalce vabimo, da nas že danes, najkasneje pa do 9. 4. 2024, s spletno prijavnico obvestite o svojem interesu za sodelovanje.

Število razstavnih prostorov je omejeno.
 

Izpolnite in oddajte prijavo ...


Zahvaljujemo se vam za čimprejšnji odziv.

O izboru vas bomo obvestili predvidoma 12. 4. 2024. Takrat vam bomo tudi poslali vse nadaljnje informacije s podrobnejšim prijavnim obrazcem. 

Vaše sodelovanje je ključno za uspeh dogodka, saj le skupaj lahko ustvarjamo nove karierne priložnosti. 

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava

Hvala za vaš odziv.

Ste našli informacije, ki ste jih iskali? DA NE