Skoči do osrednje vsebine

Delo v Svetovni organizaciji za intelektualno lastnino

Preverite različna aktualna prosta delovna mesta v Svetovni organizaciji za intelektualno lastnino (WIPO) s sedežem v Ženevi.

Svetovna organizacija za intelektualno lastnino (WIPO) aktivno išče nove sodelavce na različnih področjih (administracija, upravljanje, prevajanje, sistemska administracija, tehnična podpora ...).

WIPO (World Intelectual Property Organization) je ena od petnajstih specializiranih agencij Združenih narodov. Ustanovljena je bila leta 1967 z namenom spodbujanja ustvarjalne dejavnosti in promocije zaščite intelektualne lastnine po svetu. Dandanes ima 192 držav članic in je globalno stičišče za storitve, politike, informacije in sodelovanje na področju intelektualne lastnine. Ima poslanstvo vodenja razvoja uravnoteženih in učinkovitih mednarodnih sistemov, ki omogočajo inovacije in ustvarjalnost za vsesplošno korist.

Aktualna prosta delovna mesta z vsemi razpoložljivimi informacijami, vključno z informacijami o pogojih za prijavo, pogodbi in plačilu itd., so na voljo na njihovi spletni strani.

Za dodatne informacije se obrnite na svetovalca EURES, Žarka Markoviča.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava

Hvala za vaš odziv.

Ste našli informacije, ki ste jih iskali? DA NE