Skoči do osrednje vsebine

Vse novice ZRSZ

Brezposelnost se je januarja sezonsko povečala. Več brezposelnih oseb se je prijavilo na Zavodu, ker se jim je iztekla zaposlitev za določen čas. Ob koncu januarja je bilo registriranih 55.386 brezposelnih: 4,1 % več kot decembra in 18,4 %…
Območna služba Ljubljana v četrtek, 16. februarja, od 9:00 do 12:00, organizira zaposlitveni sejem v dejavnostih trgovine in skladiščenja. Vabljeni na dogodek, ki bo potekal v prostorih Urada za delo Ljubljana, Parmova 32. 
Z objavo novega javnega povabila se brez prekinitve nadaljuje možnost, da delodajalci pridobijo subvencijo za zaposlitev brezposelnih, mlajših od 26 let, ki so prijavljeni v naši evidenci. Delovno razmerje je za nedoločen čas. 
Z objavo novega javnega povabila Hitrejši vstop mladih na trg dela v sredo, 1. februarja, se nadaljuje oddaja ponudb za subvencionirano zaposlitev brezposelnih, mlajših od 26 let.
Z objavo novega javnega povabila Hitrejši vstop mladih na trg dela danes, v sredo, 1. februarja, se nadaljuje oddaja ponudb za subvencionirano zaposlitev brezposelnih, mlajših od 26 let.
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava

Hvala za vaš odziv.

Ste našli informacije, ki ste jih iskali? DA NE