Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Sporočila za javnost

Zbornik o javnih delih ob 25-letnici izvajanja programov

»Najlepše plačilo za moje delo sta bila zadovoljstvo in nasmeh na obrazih ljudi, ko smo skupaj osvojili osnovna znanja uporabe računalnika. Še danes srečujem te ljudi, ki mi z veseljem razlagajo, kako jim je to znanje olajšalo vsakdanje življenje,« pripoveduje Mojca Malnarič, ena od udeleženk javnih del.

Hitri zmenki z delodajalci iz kemijske industrije

V sredo, 23. septembra 2015, bo na Gospodarski zbornici Slovenije potekalo srečanje delodajalcev iz kemijske industrije z obetavnimi kadri naravoslovno-tehničnih smeri. Prijavljenih je 11 podjetij, ki ponujajo 31 delovnih mest. Veliko zanimanje je med mladimi iskalci zaposlitve.

Podaljšanje prehodnega obdobja za državljane Hrvaške

Danes je začel veljati novi zakon, ki podaljšuje prehodno obdobje na področju prostega gibanja za državljane Republike Hrvaške in njihovih družinskih članov. To pomeni, da se te osebe lahko zaposlijo v Sloveniji na podlagi veljavnega dovoljenja za zaposlitev. Po dveh letih neprekinjenega bivanja v naši državi imajo državljani Hrvaške pravico do prostega dostopa na slovenski trg dela in se zaposlujejo pod enakimi pogoji kot slovenski državljani.

Skupaj iščemo priložnosti

V četrtek, 18. junija, bo Zavod skupaj z Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije ter Združenjem delodajalcev obrti in podjetnikov Slovenije med 8. in 15. uro organiziral Dan pri malih in mikro podjetjih.
Skip Navigation LinksDomovZa medijeSporočila za javnost

ncips

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke

Karierno središče

eSvetovanje

Oglejte si uporabne nasvete za iskanje zaposlitve.

eSvetovanje

eures

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost.

EURES

FB     LinkedIn    You Tube

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube