Skoči do osrednje vsebine

Novice

Ob skromnejšem zaposlovanju brezposelnih oseb se je avgusta v primerjavi z julijem brezposelnost še nekoliko povečala. Ob koncu avgusta je bilo registriranih 47.383 brezposelnih, kar je 0,2 % več kot julija in 12,1 % manj kot avgusta lani.
Prvo nacionalno srečanje ključnih organizacij v okviru projekta Interreg@Work4NEETs na področju mladih od 15. do 29. leta, ki niso zaposleni, se ne izobražujejo ali usposabljajo (NEET).
Današnje skupno srečanje z vršilcem dolžnosti direktorja javne agencije SPIRIT Slovenija Rokom Caplom v Ljubljani je bilo priložnost za dogovor o nadaljnjem uspešnem sodelovanju med obema institucijama.
Obveščamo vas, da jutri, v soboto, 19. avgusta, predvidoma med 1. in 2. uro zjutraj, zaradi tehničnih nadgradenj ne bosta delovala naša portala. Motnje pa se bodo pojavljale tudi na nekaterih drugih delih spletišča.
Od danes, 17. avgusta, od 8. ure lahko delodajalci elektronsko predložijo vlogo za povračilo nadomestila plače zaradi višje sile ali začasnega čakanja na delo v povezavi s posledicami poplav. Z namenom zagotavljanja podrobnejših informacij…
Ne želimo vas izpostavljati morebitnim vremenskim nevarnostim, zato bomo danes, v petek, 4. avgusta, vse, ki imate predviden termin pri svojem osebnem svetovalcu, poklicali po telefonu. Na naše urade vam ni treba hoditi.
Po večmesečnem zaporednem zmanjševanju na najnižjo raven po letu 1990 se je registrirana brezposelnost julija sezonsko nekoliko povečala, največ zaradi novih prijav po izteku zaposlitev za določen čas, med katerimi prevladuje področje…
Kljub zapletenim postopkom zaposlovanja tujcev in močno povečanemu obsegu dela na Zavodu rešujemo prispele vloge delodajalcev v okviru zakonskih rokov.
Kljub zapletenim postopkom zaposlovanja tujcev in močno povečanemu obsegu dela na Zavodu rešujemo prispele vloge delodajalcev v okviru zakonskih rokov.
Delodajalci navdušeni nad pripravljenostjo, motiviranostjo in zanimanjem iskalcev zaposlitve z migrantskim ozadjem za zaposlitev.
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava

Hvala za vaš odziv.

Ste našli informacije, ki ste jih iskali? DA NE