Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Zaprto javno povabilo za trajno zaposlovanje mladih iz vzhodne Slovenije

Javno povabilo Spodbude za trajno zaposlovanje mladih je zaprto za zaposlitev brezposelnih mladih iz vzhodne Slovenije. S prejetimi ponudbami do 7.5.2018 do 14.30 so razdeljena vsa razpoložljiva sredstva za leto 2018 za zaposlitev mladih s stalnim prebivališčem v vzhodni Sloveniji.

S prejetimi ponudbami za zaposlitev brezposelnih mladih iz vzhodne Slovenije smo razdelili vsa razpoložljiva sredstva za leto 2018, zato smo danes, v sredo, 6.6.2018, objavili zaprtje javnega povabila za vzhodno kohezijsko regijo. 

Sredstva za zaposlitev brezposelnih mladih s stalnim prebivališčem v vzhodni Sloveniji bomo znova začeli dodeljevati za ponudbe, prejete od 2.11.2018, in sicer za razpoložljiva sredstva za leto 2019.

Ponudbe na javno povabilo lahko še naprej oddate delodajalci iz vse Slovenije (ne glede na vaš sedež), vendar bo vaša ponudba lahko sprejeta le za zaposlitev mladih iz ciljne skupine s stalnim prebivališčem v kohezijski regiji zahodna Slovenija.

Javno povabilo je odprto do objave obvestila o zaprtju zaradi razdelitve razpoložljivih sredstev (za posamezno kohezijsko regijo ali koledarsko leto) oziroma najkasneje do 31.7.2019, ko se izteče končni rok za predložitev ponudb delodajalcev. 

Poglejte si seznam občin, razdeljen na vzhodno in zahodno Slovenijo.

Preberite več o javnem povabilu za delodajalce.
 

Javno povabilo za trajno zaposlovanje mladih

 

Skip Navigation LinksDomovObvestilaObvestiloZaprto javno povabilo za trajno zaposlovanje mladih iz vzhodne Slovenije

ncips

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke

Karierno središče

eSvetovanje

Oglejte si uporabne nasvete za iskanje zaposlitve.

eSvetovanje

eures

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost.

EURES

FB     LinkedIn    You Tube

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube