Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Zaposli.me: začasno ustavljeno zbiranje ponudb za zaposlitev brezposelnih iz zahodne Slovenije

Z današnjim dnem, 19. 6. 2017, začasno ustavljamo zbiranje ponudb delodajalcev na javnem povabilu Zaposli.me 2016/2017 za zaposlitev brezposelnih s stalnim prebivališčem v kohezijski regiji zahodna Slovenija.

Glede na vse, že prejete ponudbe namreč ocenjujemo, da razpoložljiva sredstva ne bodo zadoščala za sprejem vseh ponudb za zaposlitev brezposelnih iz navedene regije. To pomeni, da bomo po pregledu že prispelih ponudb objavili zaprtje javnega povabila za navedeno regijo ali pa bomo povabili zainteresirane delodajalce, da nadaljujejo oddajo ponudb do objave zaključka povabila oziroma do izteka končnega roka za oddajo ponudb.

Ponudbo na javno povabilo še naprej lahko oddajo delodajalci iz vse Slovenije (ne glede na sedež), njihova ponudba pa bo verjetno lahko sprejeta le za zaposlitev brezposelnih iz ciljne skupine s stalnim prebivališčem v kohezijski regiji vzhodna Slovenija.

Začasna ustavitev zbiranja ponudb se namreč ne nanaša na kraj sedeža delodajalca, pač pa na kraj stalnega prebivališča brezposelnih, ki se lahko zaposlijo s pomočjo subvencije delodajalcem. 

Javno povabilo je odprto do objave obvestila o zaprtju zaradi porabe razpoložljivih sredstev (za posamezno kohezijsko regijo) oziroma najkasneje do 31. 7. 2017, ko se izteče končni rok za predložitev ponudb delodajalcev. 

Zaposli.me

Skip Navigation LinksDomovObvestilaObvestiloZaposli.me: začasno ustavljeno zbiranje ponudb za zaposlitev brezposelnih iz zahodne Slovenije

ncips

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke

Karierno središče

eSvetovanje

Oglejte si uporabne nasvete za iskanje zaposlitve.

eSvetovanje

eures

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost.

EURES

FB     LinkedIn    You Tube

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube