Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Zaposli me: predčasno zaprtje javnega povabila za zaposlitev brezposelnih iz zahodne Slovenije

Zaradi porabe razpoložljivih sredstev je javno povabilo Zaposli.me 2016/2017 predčasno zaprto za zaposlitev brezposelnih s stalnim prebivališčem v kohezijski regiji zahodna Slovenija.

Z današnjim dnem, 22. 6. 2017, smo na zavodu za zaposlovanje predčasno zaprli javno povabilo Zaposli.me 2016/2017 za zaposlitev oseb s stalnim prebivališčem v kohezijski regiji zahodna Slovenija. Povabilo je predčasno zaprto zaradi porabe sredstev za zaposlitev ciljne skupine brezposelnih iz navedene regije.

S ponudbami delodajalcev, ki smo jih prejeli do 15. 6. 2017 do 3:00, so bila namreč na javnem povabilu porabljena vsa razpoložljiva sredstva za zahodno Slovenijo. 

To pomeni, da ponudbe na javno povabilo lahko še naprej oddajo delodajalci iz vse Slovenije (ne glede na sedež), njihova ponudba pa bo lahko sprejeta le za zaposlitev brezposelnih iz ciljne skupine s stalnim prebivališčem v kohezijski regiji vzhodna Slovenija.

Javno povabilo za zaposlitev oseb s stalnim prebivališčem v vzhodni Sloveniji je odprto do objave obvestila o zaprtju zaradi porabe razpoložljivih sredstev oziroma najkasneje do 31. 7. 2017, ko se izteče končni rok za predložitev ponudb delodajalcev. 

Poglejte si:

Zaposli.me

Skip Navigation LinksDomovObvestilaObvestiloZaposli me: predčasno zaprtje javnega povabila za zaposlitev brezposelnih iz zahodne Slovenije

ncips

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke

Karierno središče

eSvetovanje

Oglejte si uporabne nasvete za iskanje zaposlitve.

eSvetovanje

eures

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost.

EURES

FB     LinkedIn    You Tube

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube