Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Virtualni karierni sejem – sejem poklicev in izobraževanja 2021

Virtualni karierni sejem – sejem poklicev in izobraževanja 2021 je v polnem teku. Zavodova Območna služba Maribor že peto leto zapored sodeluje pri izvedbi dogodka, ki je tokrat razširjen na celotno vzhodno Slovenijo. Do 21.11.2021 je namenjen osnovnošolcem, od 22.11.2021 do 28.11.2021 pa srednješolcem.

Mladi lahko na virtualnem sejmišču:

  • spoznavajo srednješolske in terciarne programe izobraževanja,
  • spoznavajo perspektivne poklice,
  • spoznavajo podjetja in njihove potrebe po zaposlovanju ter
  • dobijo druge koristne informacije s področja štipendiranja, bivanja in neformalnega učenja za lažjo nadaljnjo karierno pot.

► Vstopite v virtualni karierni sejem: oglejte si zanimive vsebine, ki smo jih za vas pripravili razstavljavci. Obiščite našo razstavno enoto v dvorani Karierni kažipot.

Novost letošnjega sejma je posebna projektna soba Karierna svetovalnica, katere nosilec in organizator je Zavod RS za zaposlovanje, Območna služba Maribor. V njej smo pripravili možnost brezplačnega pogovora s 15 svetovalci – avatarji z različnih področij karierne orientacije. Želimo, da bi vsi zainteresirani dobili obilo uporabnih informacij ter nasvetov o nadaljnjih izobraževalnih in poklicnih poteh, podjetništvu, načinih učenja in pomnjenja, štipendiranja, zaposlovanja, ipd. 

► Poglejte termine in vsebine za osnovnošolce in srednješolce, ki jih zagotavljajo svetovalci v Karierni svetovalnici.

Dogodek organizira in koordinira Fundacija za izboljšanje zaposlitvenih možnosti PRIZMA, s partnerji projekta Karierni center za mlade VšečKAM in GREM, skupaj z Mestno občino Maribor, Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje – Območno službo Maribor, Štajersko gospodarsko zbornico, Območno obrtno-podjetniško zbornico Maribor, Univerzo v Mariboru in Mladinskim kulturnim centrom Maribor, kot ustanovnimi partnerji in soorganizatorji dogodka.

 

Virtualni karierni sejem – sejem poklicev in izobraževanja 2021 za osnovnošolce in srednješolce iz vzhodne Slovenije, od 15. do 28. novembra

Zemljevid sejmišča, Virtualni karierni sejem – sejem poklicev in izobraževanja 2021 za osnovnošolce in srednješolce iz vzhodne Slovenije, od 15. do 28. novembra

Skip Navigation LinksDomovObvestilaObvestiloVirtualni karierni sejem – sejem poklicev in izobraževanja 2021

Karierno središče - pomoč na vaši karierni poti

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke. 

Karierno središče

Obiščite spletno mesto eSvetovanje

Preizkusite spletni pripomoček pri iskanju zaposlitve in razvoju kariere.

eSvetovanje

Eures vam pomaga pri iskanju zaposlitve ali kandidatov v EU.  Tvoja Evropa

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost in spletno mesto Tvoja Evropa.

EURESTvoja Evropa

Obiščite naš Facebook.     Obiščite našo stran LinkedIn.    Obiščite naš kanal You Tube.

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube