Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Vabljeni na prireditve ob Tednu vseživljenjskega učenja – TVU 2017

Jutri, v petek, 12. maja, se v Trbovljah slovesno začenja letošnji Teden vseživljenjskega učenja, ki ga že tradicionalno organizira ACS – Andragoški center Slovenije v sodelovanju z ljudskimi univerzami in drugimi partnerji po vsej Sloveniji.

S pripadnostjo kulturi vseživljenjskosti učenja bomo na zavodu za zaposlovanje tudi letos odprli vrata številnim priložnostim za pridobitev novih znanj.

Že 22. leto zapored mnogi posamezniki, skupine in ustanove vstopamo v slovenski festival učenja, prepoznan pod sloganom Teden vseživljenjskega učenja. 

Pri razvijanju zmožnosti, veščin in poguma za nadaljnje izobraževanje ter razvoju samopodobe posameznika, kakor tudi učeče se skupnosti, namreč že vrsto let uspešno sodeluje tudi naš Zavod.

Z organiziranimi prireditvami, namenjenimi brezposelnim in drugim iskalcem zaposlitve, delodajalcem, strokovnjakom in našim sodelavcem, bomo javnost spomnili na pomen učenja in prispevali k uresničevanju ekonomsko pomembnih in nujnih ciljev vseživljenjskega učenja, t. j. k spodbujanju aktivnega državljanstva in izboljšanju zaposljivosti.

Pod okriljem našega Zavoda bo največ prireditev potekalo v uradnem terminu med 12. in 21. majem, številni dogodki pa bodo praznik učenja zaznamovali vse do 30. junija letos. Predstavili bomo del rednih dejavnosti, značilnih za našo institucijo, z nekaterimi pa se bomo spomnili pomena kulture, zdravja in kakovosti življenja nasploh.  

Dostopnost prireditev na Zavodu želimo približati vsem ljudem, zato so za obiskovalce brezplačne. 

Program prireditev Zavoda vam je na voljo v
spletnem koledarju ACS.

Jutrišnje odprtje ob 11. uri bo letos prvič prenašano v živo na FB-profilu TVU.
 

Veseli bomo vašega obiska!

 

Skip Navigation LinksDomovObvestilaObvestiloVabljeni na prireditve ob Tednu vseživljenjskega učenja – TVU 2017

ncips

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke

Karierno središče

eSvetovanje

Oglejte si uporabne nasvete za iskanje zaposlitve.

eSvetovanje

eures

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost.

EURES

FB     LinkedIn    You Tube

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube