Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Vabljeni na karierni sejem Moje delo

V četrtek, 7. novembra 2019, bo v Cankarjevem domu v Ljubljani potekal karierni sejem Moje delo. Na enem mestu se bo predstavilo približno sto podjetij, obiskovalci pa bodo lahko prisluhnili različnim predavanjem, povezanimi s kariernimi odločitvami, obenem se bodo lahko zaustavili na kateri od kariernih točkah, kjer bo mogoče dobiti podrobnejše informacije o možnostih zaposlovanja, izobraževanja, razvoju kariere. Vstop je prost.

Med razstavljavci bo tudi naš Zavod, aktivno bo na dogodku sodelovala ljubljanska območna služba ter sodelavci EURESa. Svetovalci bodo nudili svetovanje o kariernem razvoju, podajali uporabne nasvete za uspešen nastop na trgu dela ter pri iskanju zaposlitve. Zainteresiranim bodo pregledali življenjepis  ter podali morebitne predloge za izboljšavo. Na sejmu bo tudi priložnost za pogovor o možnostih zaposlovanja v Evropi s svetovalci EURES iz Avstrije, Češke, Danske, Francije, Hrvaške, Nemčije in Slovaške, še posebej bodo na voljo informacije o možnostih zaposlitve v teh državah, zatorej vljudno vabljeni v »Evropsko vas«!

V okviru našega programa izpostavljamo dve predavanji:

  • od 10.30  do 11.15: »Zaposlitvene priložnosti v Avstriji«
  • od 14.30  do 15.15: »Zaposlitvene priložnosti v Nemčiji«

Tu bodo podrobneje predstavljeni delovni in življenjski pogoji v Nemčiji in Avstriji, to pomeni, da bo poudarek  na možnostih za zaposlovanje v sektorjih oz. dejavnostih, v katerih delodajalci iz teh držav največ zaposlujejo delavce, obenem bodo podane informacije o postopkih zaposlitve in urejanja prebivanja v Nemčiji in Avstriji ter druge ključne usmeritve, ki so v pomoč pri iskanju zaposlitve v teh državah. Predavanje bo potekalo v nemškem/angleškem jeziku.

Vabljeni k ogledu celotnega programa  

karierni sejem ljubljana
 

Skip Navigation LinksDomovObvestilaObvestiloVabljeni na karierni sejem Moje delo

ncips

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke

Karierno središče

eSvetovanje

Oglejte si uporabne nasvete za iskanje zaposlitve.

eSvetovanje

eures

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost.

EURES

FB     LinkedIn    You Tube

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube