Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Vabljeni na dogodek v Mursko Soboto

V okviru dneva odprtih vrat, ki ga v kampanji EU projekt, moj projekt organizira služba za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, vas v soboto, 10. junija, med 9. in 12. uro vabimo na Mali trg v Mursko Soboto. Obeta se pestra predstavitev programa usposabljanja na delovnem mestu, ki ga izvajamo na Zavodu in je v Pomurju dobil največ vaših glasov.

V soboto, 10. junija, med 9. in 12. uro, obiščite stojnico v središču Murske Sobote, na Malem trgu (pred knjižnico, Zvezna ulica). Pridružite se zanimivemu in razgibanemu dogajanju.

Ob sodelovanju glasbenika Six Pack Čukurja (Boštjana Čukurja) boste lahko spoznali deficitarni poklic keramičarja, si ogledali praktični prikaz pletenja košar iz šibja v sklopu predstavitve Ljudske univerze Murska Sobota ter pletenja iz koruznega ličja v organizaciji Zadruge za razvoj podeželja Pomelaj.

Poskrbljeno bo tudi za najmlajše, ki se bodo z otroškimi animatorji pogovarjali o poklicih in ustvarjali v ustvarjalnih delavnicah.

Za glasbo in dobro razpoloženje bosta poskrbela radio Maxi in moderator – radijski voditelj Andrej Mirnik.

V prostorih Zavoda, natančneje v Kariernem središču Murska Sobota, pa bo potekal tečaj retorike, s katerim bodo brezposelni lahko pridobili dodatna znanja o uporabi besedne in nebesedne komunikacije ter si s tem olajšali pot do zaposlitve. Prijave na tečaj niso več možne, saj so vsa prosta mesta že zapolnjena.

Dogodek bomo popestrili z nagradno igro in privlačnimi nagradami, članice Društva žena Kukeč pa bodo poleg predstavitve ročnih spretnosti poskrbele še za prigrizke oziroma pokušino slastnih lokalnih dobrot.  

Oglejte si celoten program dogodka.

Prisrčno vabljeni!

Dan odprtih vrat pod okriljem kampanje EU projekt, moj projekt že tretje leto organizira Služba Vlade za razvoj in evropsko kohezijsko politiko. Potekal bo v petek, 9. junija, in v soboto, 10. junija, po vsej Sloveniji. Pričakujemo vas torej tudi v drugih slovenskih regijah, kjer bodo predstavljeni najboljši evropski projekti po vašem izboru.

Oglejte si lokacije in program vseh dogodkov.

EU projekt

EU projekt MS 2017

 

Skip Navigation LinksDomovObvestilaObvestiloVabljeni na dogodek v Mursko Soboto

ncips

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke

Karierno središče

eSvetovanje

Oglejte si uporabne nasvete za iskanje zaposlitve.

eSvetovanje

eures

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost.

EURES

FB     LinkedIn    You Tube

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube