Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Vabljeni na dogodek v mestno središče Celja

V sklopu kampanje EU projekt, moj projekt, vas v sredo, 16. maja, med 10. in 14. uro vabimo v središče Celja. Predstavili vam bomo program Projektno učenje mlajših odraslih (PUM-O), sledilo pa bo tudi pestro dogajanje vseh sodelujočih.

Obiščite stojnico v središču Celja in se pridružite zanimivemu dogajanju. Izvedeli boste, kaj vse ponuja program PUM-O, spoznali boste njegove udeležence, se z njimi pogovorili in jih občudovali ob praktičnem prikazu ustvarjanja različnih izdelkov. Predstavili vam bomo poklic prihodnosti: sprehajalec psov.

Skupaj z nami se bosta predstavili Ljudska univerza Celje in Območna obrtno-podjetniška zbornica Celje, slednja s svojim projektom SPOT-svetovanje Savinjska, ki je še posebej zanimiv za mikro-, majhna in srednje velika podjetja ter bodoče podjetnike.

Dogodek bodo popestrili predstavniki Šolskega Centra Celje, ki bodo pripravili privlačno predstavitev šolskih programov: kemija, računalništvo, elektrotehnika, frizerstvo, kozmetika in robotika.

V naših prostorih, natančneje v Kariernem središču Celje, pa bo potekala delavnica Trema pred razgovorom? Nič več!, s katero boste brezposelni lahko pridobili dodatna znanja o uporabi besedne in nebesedne komunikacije, pridobivanju samozavesti in suverenem nastopu pred delodajalcem ter si s tem olajšali pot do zaposlitve. 

Dogodek bomo popestrili z nagradno igro in privlačnimi nagradami.

Oglejte si celote program dogodka.

Prisrčno vabljeni!

Dan odprtih vrat pod okriljem kampanje EU projekt, moj projekt že četrto leto organizira Služba Vlade za razvoj in evropsko kohezijsko politiko.

Pričakujemo vas torej tudi v drugih slovenskih regijah, kjer bodo do 19. maja predstavljeni še drugi projekti.

Oglejte si lokacije in program vseh dogodkov.
 

EU projekt, moje projekt, Celje, 2018

 

Skip Navigation LinksDomovObvestilaObvestiloVabljeni na dogodek v mestno središče Celja

ncips

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke

Karierno središče

eSvetovanje

Oglejte si uporabne nasvete za iskanje zaposlitve.

eSvetovanje

eures

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost.

EURES

FB     LinkedIn    You Tube

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube