Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Vabljeni k sodelovanju na posvetu

V Državnem svetu RS jutri, 4. 12. 2018, s pričetkom ob 9.30 uri, pripravljajo posvet »Pomanjkanje kompetenc na trgu dela v Republiki Sloveniji za uspešno trajnostno gospodarsko rast«, ki se ga lahko osebno udeležite, ali pa se v razpravo vključite kar na daljavo.

Slovenski delodajalci poročajo o težavah pri iskanju ustrezno usposobljenih kadrov. O tem je treba ozaveščati tako vse zaposlene kot ustanove, ki izobražujejo in usposabljajo, v najširšem smislu. Na posvetu v Državnem svetu se bodo v razpravo vključili predstavniki  ministrstev, delodajalskih organizacij, zavoda za zaposlovanje, sindikatov, izobraževalnih organizacij in ustanov, menedžerji strokovnih institucij, sodelujete pa lahko tudi vi.

Vsem govorcem boste namreč lahko pred, med in po dogodku zastavljali vprašanja, posredovali pobude in komentarje, objavili vaše vsebine in tako neposredno sodelovali v razpravi in izboljšanju stanja na tem področju.

Vabimo vas, da ponujeno priložnost predstavitve vaših predlogov in postavljanja vprašanj kar najbolje izkoristite z osebno udeležbo ali sodelovanjem na daljavo.

Za potrditev vaše osebne udeležbe v dvorani Državnega sveta  (Šubičeva 4, Ljubljana), si oglejte navodilo objavljeno v uradnem vabilu s programom posveta!

Za ogled neposrednega prenosa ali posnetkov posveta, sodelovanje na daljavo in povezovanje z govorci ter drugimi udeleženci posveta pa se je potrebno registrirati.  Ob registraciji boste po elektronski pošti prejeli vabilo v Digitalno okolje posveta, v katerem boste lahko spremljali dogodek, pogledali posnetke, objavili svoje prispevke in postavili vprašanja udeležencem panelov.

Registrirani uporabniki boste lahko, med prenosom v živo in kasnejšim ogledom na zahtevo, napisali tudi svoje komentarje, ki bodo vidni vsem registriranim uporabnikom digitalnega okolja.

Vabljeni k sodelovanju na posvetu

Skip Navigation LinksDomovObvestilaObvestiloVabljeni k sodelovanju na posvetu

ncips

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke

Karierno središče

eSvetovanje

Oglejte si uporabne nasvete za iskanje zaposlitve.

eSvetovanje

eures

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost.

EURES

FB     LinkedIn    You Tube

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube