Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Znova subvencije za trajno zaposlovanje brezposelnih mladih iz vzhodne Slovenije

Z današnjim dnem znova vabimo delodajalce k zaposlovanju brezposelnih mladih s stalnim prebivališčem v vzhodni Sloveniji s pomočjo subvencije v okviru javnega povabila Spodbude za trajno zaposlovanje mladih.

Od Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti smo pridobili dodatna sredstva v vrednosti 500.000 EUR za zaposlitev brezposelnih mladih iz vzhodne kohezijske regije za nedoločen čas.

Zato lahko delodajalci odslej znova oddajo ponudbo tudi za trajno zaposlovanje mladih s stalnim prebivališčem v vzhodni Sloveniji. Ponudbe na javno povabilo lahko še naprej oddajo delodajalci, ki nameravajo zaposliti mlade iz ciljne skupine s stalnim prebivališčem v zahodni Sloveniji.

V program vključujemo mlade, ki še niso dopolnili 30. leta starosti in so prijavljeni v evidenci brezposelnih. Na javnem povabilu izbrani delodajalci lahko pridobijo subvencijo 5.000 EUR za zaposlitev brezposelnih mladih za nedoločen čas. 

Povabilo je odprto do objave obvestila o zaprtju zaradi razdelitve razpoložljivih sredstev (za posamezno kohezijsko regijo ali koledarsko leto) oziroma najkasneje do 31.7.2019, ko se izteče končni rok za predložitev ponudb delodajalcev. 

Preberite več:

Javno povabilo za trajno zaposlovanje mladih

 

Skip Navigation LinksDomovObvestilaObvestiloZnova subvencije za trajno zaposlovanje brezposelnih mladih iz vzhodne Slovenije

ncips

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke

Karierno središče

eSvetovanje

Oglejte si uporabne nasvete za iskanje zaposlitve.

eSvetovanje

eures

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost.

EURES

FB     LinkedIn    You Tube

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube