Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Znova subvencije za trajno zaposlovanje brezposelnih mladih iz vzhodne Slovenije

Z današnjim dnem znova vabimo delodajalce k zaposlovanju brezposelnih mladih s stalnim prebivališčem v vzhodni Sloveniji s pomočjo subvencije v okviru javnega povabila Spodbude za trajno zaposlovanje mladih.

Od Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti smo pridobili dodatna sredstva v vrednosti 500.000 EUR za zaposlitev brezposelnih mladih iz vzhodne kohezijske regije za nedoločen čas.

Zato lahko delodajalci odslej znova oddajo ponudbo tudi za trajno zaposlovanje mladih s stalnim prebivališčem v vzhodni Sloveniji. Ponudbe na javno povabilo lahko še naprej oddajo delodajalci, ki nameravajo zaposliti mlade iz ciljne skupine s stalnim prebivališčem v zahodni Sloveniji.

V program vključujemo mlade, ki še niso dopolnili 30. leta starosti in so prijavljeni v evidenci brezposelnih. Na javnem povabilu izbrani delodajalci lahko pridobijo subvencijo 5.000 EUR za zaposlitev brezposelnih mladih za nedoločen čas. 

Povabilo je odprto do objave obvestila o zaprtju zaradi razdelitve razpoložljivih sredstev (za posamezno kohezijsko regijo ali koledarsko leto) oziroma najkasneje do 31.7.2019, ko se izteče končni rok za predložitev ponudb delodajalcev. 

Preberite več:

Javno povabilo za trajno zaposlovanje mladih

 

Skip Navigation LinksDomovObvestilaObvestiloZnova subvencije za trajno zaposlovanje brezposelnih mladih iz vzhodne Slovenije

Karierno središče - pomoč na vaši karierni poti

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke

Karierno središče

Obiščite spletno mesto eSvetovanje

Oglejte si uporabne nasvete za iskanje zaposlitve.

eSvetovanje

Eures vam pomaga pri iskanju zaposlitve ali kandidatov v EU.

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost.

EURES

Obiščite naš Facebook.     Obiščite našo stran LinkedIn.    Obiščite naš kanal You Tube.

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube