Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Sporočilo o izidu posredovanja odslej po elektronski poti

Od danes vam je na portalu za delodajalce na voljo nova storitev, ki vam omogoča pošiljanje sporočila o izidu posredovanja za zaposlitev v elektronski obliki.

To pomeni, da vsi delodajalci, ki ste prosto delovno mesto oddali od ponedeljka, 25. 9. 2017, in že prejeli pisno sporočilo o izidu posredovanja, lahko obrazec izpolnite in pošljete na portalu za delodajalce www.zadelodajalce.si. Pri tem so vam v pomoč navodila za izpolnjevanje.

Z novo eStoritvijo nam torej hitreje in enostavneje sporočite, koga ste izbrali in kako je potekal postopek izbora. Tako bomo s poznavanjem vaših potreb v prihodnje lažje našli primerne kandidate za vas in izboljšali učinkovitost njihovega izbora.

Če iščete nove sodelavce, vas vabimo, da nam sporočite prosto delovno mesto, elektronsko na portalu za delodajalce. Pred prvo uporabo portala se registrirate. Prosto delovno mesto lahko objavite v našem spletnem in mobilnem iskalniku, ki vsak dan pritegneta več kot 20.000 ogledov iskalcev zaposlitve.

Ravno tako se z nami lahko dogovorite za izbor in napotitev primernih kadidatov glede na zahteve vaših delovnih mest, kot tudi za predstavitve delovnih mest iskalcem zaposlitve, skupaj s kratkimi zaposlitvenimi razgovori. Kot rečeno, nam sporočilo o izboru kandidatov oziroma izidu posredovanja nato vrnete elektronsko na portalu za delodajalce.

Pri uporabi omenjene eStoritve vam je v pomoč naš Kontaktni center na brezplačni telefonski številki 080 20 55.

Za dogovor o skupnem sodelovanju pa se obrnete na najbližjo pisarno za delodajalce, izbirate lahko med 12 lokacijami po vsej Sloveniji.
 

Elektronsko sporočilo o izidu posredovanja

Skip Navigation LinksDomovObvestilaObvestiloSporočilo o izidu posredovanja odslej po elektronski poti

ncips

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke

Karierno središče

eSvetovanje

Oglejte si uporabne nasvete za iskanje zaposlitve.

eSvetovanje

eures

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost.

EURES

FB     LinkedIn    You Tube

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube