Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Rezultati nagradnega natečaja »Vem, kam grem.«

Naši osnovnošolci že zelo dobro vedo, kam gredo.

V okviru projekta NKT VKO na ZRSZ smo tudi letos za osnovnošolske otroke razpisali nagradni natečaj »Vem, kam grem«. Tokrat smo zanje zasnovali niz izzivov, ki so spodbudili šolarje k razmisleku o prihodnosti in njihovi bodoči karierni poti. Želeli smo, da na inovativen in predvsem igriv način razvijajo svoje veščine iskanja informacij ter veščine načrtovanja, ki jim bodo zagotovo koristile v različnih življenjskih obdobjih.
 
Otroci so lahko poslali svoje prispevke na natečaj do konca novembra. Sodelovali so lahko tako, da so rešili nalogo natečaja in ustvarili svoj karierni zemljevid, nato pa nam poslali svoj izdelek.
 
Z odzivom in prejetimi izdelki smo zelo zadovoljni in veseli nas, da se je toliko otrok lotilo ustvarjanja pod vodstvom mentorja v okviru šolskih dejavnosti. Na mnogih šolah so k natečaju pristopili v skupinski organizaciji, nekateri pa so sodelovali tudi samostojno. 

Prejeli smo res odlične prispevke, navdušeni smo nad ustvarjalnostjo otrok ter prizadevnostjo mentoric, ki se mnoge že tretje leto zapored posvečajo vodenju ter pomoči otrok pri raziskovanju poklicev in njihovih izobraževalnih možnosti.
 
Čisto vsaka prejeta predstavitev bodoče karierne poti je edinstvena, ustvarjena po predhodnem skrbnem razmisleku in kot taka dragocena tako za nas, ki se trudimo otrokom pomagati razvijati veščine načrtovanja in vodenja kariere, kot tudi za vsakega od vas, ki prepoznavate, da je to dobra naložba v prihodnost otrok. Pridobljene nove izkušnje in spoznanja so neprecenljiva.
 
Odločitev glede najbolje premišljenih bodočih kariernih poti je bila zato res težka, a smo jo vendarle sprejeli.
Rolko prejmejo: Izabela Škornik, Hana Drole, Enej Prosenc, Erik Mužič, Gaja Jegrišnik, Timotej Drobež, Alja Kuhar, Sanja Puvar, Ksenija Ermenc, Pia Moličnik, Nuša Klemenčič, Nino Senica, Nadja Jemec, Alja Gyergyek in Tina Koller.
 
Nahrbtnik prejmejo: Manja Jokić, Ian Kocjančič, Kaja Trajbar, Ema Prosenc, Lelle Boroka Pinter, Eva Marija Benko, Nika Mravlja, Ivana Lesjak, Nejc Stropnik, Sven Štiglic, Žiga Trbovšek, Brina Butinar, Jaka Vasle, Maja Recek, Vita Bagoroš, Jona Smrekar, Natalija Jesenšek, Saša Posega, Nika Novak, Nejka Barbelj, Daša Stojko, Val Selan, Staš Železnik, Tilen Topolšek, Lucija Erjavec, Maks Vidmar, Sany Berton, Julija Nemec, Maja Nemec in Špela Vogrinčič.
 
Vsi ostali sodelujoči otroci pa prejmejo pakete lepih praktičnih nagrad.
 
Vsem, ki ste kakorkoli sodelovali na natečaju ali nam pomagali pri širjenju informacije o letošnjem izzivu, se iskreno zahvaljujemo. Nagrajencem pa čestitamo in želimo veliko uspehov na nadaljnji karierni poti!

nagradni natečaj »Vem, kam grem«.

Skip Navigation LinksDomovObvestilaObvestiloRezultati nagradnega natečaja »Vem, kam grem.«

ncips

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke

Karierno središče

eSvetovanje

Oglejte si uporabne nasvete za iskanje zaposlitve.

eSvetovanje

eures

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost.

EURES

FB     LinkedIn    You Tube

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube