Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Priložnost za zaposlovanje mladih s pomočjo subvencije

Delodajalci imajo možnost pridobiti subvencijo 5.000 EUR za vsaj enoletno zaposlitev brezposelnih, ki so mlajši od 30 let in so zaključili usposabljanje v okviru inovativnih projektov za zaposlovanje.

Program Zaposlimo mlade omogoča ugodnosti tako za mlade iskalce zaposlitve kot delodajalce, ki želijo v delovni kolektiv vključiti novega, mladega člana. 

Delodajalcem, ki ustrezajo pogojem v javnem povabilu, se ponuja priložnost za pridobitev finančne spodbude za zaposlitev mladega kandidata, ki je uspešno opravil usposabljanje v okviru inovativnih projektov za zaposlovanje. Ponudbo na javno povabilo lahko oddajo do porabe sredstev oziroma najkasneje do 29.12.2019. 

Mladi, ki v mnogih podjetjih predstavljajo nepogrešljiv kader, se lahko po končanem usposabljanju zaposlijo pri delodajalcu, pri katerem bodo pridobili praktično znanje in izkušnje, zaradi katerih bodo konkurenčnejši na trgu dela.

Cilj programa je vključiti 225 mladih iz ciljne skupine.

Več informacij:

Program Zaposlimo mlade sofinancira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada, na podlagi Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v Sloveniji 2014–2020.
 

Zaposlimo mlade

Skip Navigation LinksDomovObvestilaObvestiloPriložnost za zaposlovanje mladih s pomočjo subvencije

ncips

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke

Karierno središče

eSvetovanje

Oglejte si uporabne nasvete za iskanje zaposlitve.

eSvetovanje

eures

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost.

EURES

FB     LinkedIn    You Tube

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube