Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Prenehanje začasnih ukrepov pri izdaji delovnih dovoljenj in soglasij k enotnim dovoljenjem

Obveščamo vas, da s 1. junijem znova začnejo teči roki v upravnih zadevah za opravljanje procesnih dejanj strank in upravnih organov tudi na področju zaposlovanja in dela tujcev v postopkih izdaje delovnih dovoljenj in soglasij k enotnim dovoljenjem.

Vlada RS je 21. 5. 2020 sprejela Sklep o ugotovitvi prenehanja razlogov za začasne ukrepe v zvezi s sodnimi, upravnimi in drugimi javnopravnimi zadevami za obvladovanje širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19), objavljen v Uradnem listu RS, 74/20

S 1. 6. 2020 tako vnovič tečejo roki v upravnih zadevah za opravljanje procesnih dejanj strank in upravnih organov tudi na področju zaposlovanja in dela tujcev v postopkih izdaje delovnih dovoljenj in soglasij k enotnim dovoljenjem.

Roki za uveljavitev materialnih pravic v upravnih zadevah, ki so se iztekli v obdobju izvajanja začasnih ukrepov, se iztečejo 8. 6. 2020.


Prenehanje začasnih ukrepov na področju zaposlovanja in dela tujcev

Skip Navigation LinksDomovObvestilaObvestiloPrenehanje začasnih ukrepov pri izdaji delovnih dovoljenj in soglasij k enotnim dovoljenjem

ncips

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke

Karierno središče

eSvetovanje

Oglejte si uporabne nasvete za iskanje zaposlitve.

eSvetovanje

eures

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost.

EURES

FB     LinkedIn    You Tube

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube