Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Predstavitev dejavnosti Zavoda

24. novembra smo za člane Sveta Zavoda pripravili predstavitev naše temeljne dejavnosti na terenu.

Predstavitev je potekala na Območni službi v Ljubljani. Tako so si člani lahko neposredno ogledali, kako poteka delo v pisarni za delodajalce in v kariernem središču, kjer je na voljo vrsta brezplačnih storitev in aktivnosti, ki jih na Zavodu zagotavljamo brezposelnim, drugim iskalcem zaposlitve in delodajalcem, z namenom spodbujanja zaposlovanja in vseživljenjske karierne orientacije prebivalstva.  

Članom Sveta Zavoda smo predstavili tudi glavne prednostne naloge, ki nas čakajo v prihodnjem letu. Kot je poudarila Mavricija Batič, generalna direktorica Zavoda, mednje sodita tudi posodobitev naših spletnih storitev in oblikovanje različnih, tako imenovanih "tailor-made" programov po meri delodajalcev.

Okrepljeno delo z delodajalci bo namreč tudi v letu 2016 predstavljalo eno izmed naših pomembnejših nalog, poleg tega bo posebna pozornost namenjena zmanjševanju števila dolgotrajno brezposelnih ter hitrejši aktivaciji brezposelnih, predvsem mladih do 29. leta, starejših od 50 let in nižje izobraženih. 

24. novembra smo na Območni službi Ljubljana za člane Sveta Zavoda pripravil predstavitev naše temeljne dejavnosti na terenu. 24. novembra smo na Območni službi Ljubljana za člane Sveta Zavoda pripravil predstavitev naše temeljne dejavnosti na terenu.

24. novembra smo na Območni službi Ljubljana za člane Sveta Zavoda pripravil predstavitev naše temeljne dejavnosti na terenu.

Skip Navigation LinksDomovObvestilaObvestiloPredstavitev dejavnosti Zavoda

ncips

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke

Karierno središče

eSvetovanje

Oglejte si uporabne nasvete za iskanje zaposlitve.

eSvetovanje

eures

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost.

EURES

FB     LinkedIn    You Tube

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube