Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Posvet za delodajalce v Logatcu

Delodajalci, vabljeni na šesti brezplačni posvet, ki bo 21. marca v Logatcu. Vsebina posveta bo namenjena zaposlovanju tujcev.

V nizu brezplačnih posvetov za delodajalce, ki jih organiziramo skupaj z MJU, bo šesti posvet potekal v Logatcu, v prostorih Upravnega centra Logatec (sejna soba), Tržaška cesta 50a, v četrtek, 21. marca 2019. Dogodek, ki se bo odvijal od 10. do 13. ure, je namenjen vsem delodajalcem, ki jih zanima področje zaposlovanja tujcev; to pomeni, da bodo predstavljeni postopki, s katerim si delodajalci lahko skrajšajo pridobitev enotnih dovoljenj in delovnih dovoljenj, hkrati pa se bodo udeleženci lahko seznanili še z drugimi novostmi in spremembami iz tega področja. Z namenom zagotoviti hitrejši in učinkovitejši način pridobivanja delovnih dovoljenj je namreč od začetka  leta prek portala eVEM na voljo elektronska oddaja vlog za izdajo dovoljenja za prvo zaposlitev ali strokovno zaposlitev po sporazumu z BiH, čemur bodo na posvetu tudi namenili posebno pozornost: http://evem.gov.si/info/poslujem/zaposlovanje/zaposlitev-in-delo-tujca/

Ker je tudi tokrat število udeležencev  posveta omejeno, je nujna predhodna obvezna prijava na dogodek. Vsi zainteresirani se lahko prijavijo prek elektronskega naslova: tina.rogelj@ess.gov.si. Prijave se zbirajo do zasedbe  prostih mest. Naslednji v nizu posvetov bo organiziran 28. marca v Ljubljani. 

Posvet za delodajalce v Logatcu

Skip Navigation LinksDomovObvestilaObvestiloPosvet za delodajalce v Logatcu

ncips

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke

Karierno središče

eSvetovanje

Oglejte si uporabne nasvete za iskanje zaposlitve.

eSvetovanje

eures

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost.

EURES

FB     LinkedIn    You Tube

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube