Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Posvet za delodajalce v Ljubljani

Delodajalci, vabljeni na sedmi brezplačni posvet, ki bo 28. marca v Ljubljani. Vsebina posveta bo namenjena zaposlovanju tujcev.

V nizu brezplačnih posvetov za delodajalce, ki jih organiziramo skupaj z MJU, bo sedmi posvet potekal v prostorih Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, Masarykova cesta 16, Ljubljana,  v četrtek, 28. 3. 2019. Dogodek, ki se bo odvijal od 10. do 13. ure, je namenjen vsem delodajalcem, ki jih zanima področje zaposlovanja tujcev. Predstavniki Ministrstva za javno upravo in  Zavoda RS za zaposlovanje bodo predstavili,  kakšen je postopek, s katerim si delodajalci lahko skrajšajo postopek pridobitve enotnih in delovnih dovoljenj, ter kakšne so novosti in spremembe v postopku dopolnjevanja vlog za enotna dovoljenja, prav tako bo mogoče izvedeti, kaj bo prinesel sporazum s Srbijo.

Z namenom zagotoviti hitrejši in učinkovitejši način pridobivanja delovnih dovoljenj je namreč od začetka  leta prek portala eVEM na voljo elektronska oddaja vlog za izdajo dovoljenja za prvo zaposlitev ali strokovno zaposlitev po sporazumu z BiH, čemur bodo na posvetu tudi namenili posebno pozornost: http://evem.gov.si/info/poslujem/zaposlovanje/zaposlitev-in-delo-tujca/

Ker je tudi tokrat število udeležencev  posveta omejeno, je nujna predhodna obvezna prijava na dogodek. Vsi zainteresirani se lahko prijavijo prek elektronskega naslova: tina.rogelj@ess.gov.si. Prijave se zbirajo do zasedbe  prostih mest. 

Posvet za delodajalce v Logatcu

Skip Navigation LinksDomovObvestilaObvestiloPosvet za delodajalce v Ljubljani

ncips

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke

Karierno središče

eSvetovanje

Oglejte si uporabne nasvete za iskanje zaposlitve.

eSvetovanje

eures

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost.

EURES

FB     LinkedIn    You Tube

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube