Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Pohitite s prijavo na četrto Karierno tržnico v Mariboru

Vabljeni na 4. Karierno tržnico v živo, ki jo v četrtek, 20. aprila, organizira Karierni center mariborske univerze, skupaj z našima Območnima službama Maribor in Ptuj. Ne zamudite priložnosti za osebno srečanje z delodajalci.

S prireditvijo, ki bo potekala v prostorih mariborske univerze, Slomškov trg 15, od 10:00 do 13:00, želijo študentom, diplomantom in mladim iskalcem zaposlitve omogočiti neposreden stik z delodajalci.

Na kariernem sejmu se boste lahko osebno srečali z delodajalci, se jim predstavili in z njimi izvedli hitre zaposlitvene razgovore. Tako boste spoznali tudi zaposlitvene možnosti in pričakovanja delodajalcev. 

Oglejte si celoten program in seznam sodelujočih: www.kc.um.si.

Za obisk dogodkov s programa in zaposlitvenih razgovorov je nujna predhodna prijava. Pohitite s prijavo na sejem do 18. aprila, saj je število prostih mest omejeno. Na razgovore z delodajalci pa se lahko prijavite do 28. marca. 

Kot velja poudariti, posodobljeno in nadgrajeno spletno orodje Karierenega centra omogoča študentom in diplomantom Univerze v Mariboru, da pregledate prosta delovna mesta, izdelate svoj karierni načrt in se predstavite s kratkimi osebnimi predstavitvami v slovenskem, angleškem ali nemškem jeziku. Tako vas lahko poišejo in z vami navežejo stik delodajalci iz Slovenije in tujine, včlanjeni v bazo.

4. karierna tržnica v živo, MB, 2017

Skip Navigation LinksDomovObvestilaObvestiloPohitite s prijavo na četrto Karierno tržnico v Mariboru

ncips

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke

Karierno središče

eSvetovanje

Oglejte si uporabne nasvete za iskanje zaposlitve.

eSvetovanje

eures

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost.

EURES

FB     LinkedIn    You Tube

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube