Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Obiščite spletni zaposlitveni sejem Seize the Summer with EURES 2020

V sredo, 4. marca, med 10. in 18. uro, ne zamudite spletnega zaposlitvenega sejma Seize the Summer with EURES 2020, odlične priložnosti za povezovanje evropskih iskalcev zaposlitve in delodajalcev predvsem iz mediteranskih držav, ki iščejo nove sodelavce za letošnjo poletno turistično sezono.

Na spletnem zaposlitvenem sejmu, ki se ga udeležite brezplačno, vam bodo predstavljene zaposlitvene priložnosti na področju turizma in gostinstva na Hrvaškem, Malti, Cipru in Portugalskem, v Grčiji, Franciji, Italiji, Španiji in Sloveniji.

Iskalci zaposlitve se lahko pred sejmom registrirate in preverite številne slovenske in tuje delodajalce, ki iščejo različne profile kandidatov (npr.: natakarji, kuharji, glavni kuharji, animatorji, plesalci ali vaditelji fitnesa). Do začetka sejma se lahko prijavite na razpisana prosta mesta in na samem sejmu opravite razgovor z delodajalcem.

Poleg tega lahko na dogodku pričakujete še:

  • predstavitve delodajalcev in prostih delovnih mest, 
  • predstavitve delovnih in življenjskih pogojev po državah, 
  • možnost spletnih klepetov z nekaterimi delodajalci in svetovalci EURES,
  • možnost spremljanja drugih zanimivih vsebin, povezanih z zaposlovanjem na področju turizma.

Delodajalci iz omenjenih regij lahko na sejmu predstavite svoje potrebe po delavcih in spoznate iskalce zaposlitve z različnimi kvalifikacijami, izkušnjami, kompetencami in jezikovnimi znanji.

Zaposlitveni sejem Seize the Summer with EURES 2020, ki bo potekal zgolj na spletu, s skupnimi močmi organiziramo hrvaški, portugalski, španski in slovenski EURES. 

Pred sejmom vas vabimo še k ogledu kratkih video vodnikov, ki vam lahko pomagajo pri aktivnem sodelovanju tako na tokratnem sejmu kot tudi na drugih zaposlitvenih sejmih na spletnem mestu EuropeanJobDays.

Vprašanja o zaposlovanju in delu v Evropi, storitvah omrežja EURES ter o spletnem sejmu Seize the Summer with EURES 2020 nam lahko pošljete na elektronski naslov: eures@ess.gov.si.
 

V sredo, 4. marca, med 10. in 18. uro, ne zamudite evropskega spletnega zaposlitvenega sejma s področja turizma Seize the Summer with EURES 2020.

Skip Navigation LinksDomovObvestilaObvestiloObiščite spletni zaposlitveni sejem Seize the Summer with EURES 2020

Karierno središče - pomoč na vaši karierni poti

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke. 

Karierno središče

Obiščite spletno mesto eSvetovanje

Oglejte si uporabne nasvete za iskanje zaposlitve.

eSvetovanje

Eures vam pomaga pri iskanju zaposlitve ali kandidatov v EU.  Tvoja Evropa

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost in spletno mesto Tvoja Evropa.

EURESTvoja Evropa

Obiščite naš Facebook.     Obiščite našo stran LinkedIn.    Obiščite naš kanal You Tube.

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube