Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Na kariernem sejmu s svojim virtualnim prostorom tudi Zavod

Delodajalci se lahko na sejem prijavijo do 8. marca, prijave za iskalce zaposlitve potekajo do 14. marca

Sejem, na katerem bo s svojim virtualnim razstavnim prostorom sodeloval tudi naš Zavod, bo potekal v četrtek, 14. marca 2019, med 10. in 20. uro, v živo na spletnem mestu sejem.optius.com. Iskalci zaposlitve se lahko že danes prijavijo na ta dogodek, medtem ko se bodo na prosta delovna mesta lahko udeleženci prijavili še med 15. in 17. marcem 2019.

Na sejmu bo sodelovalo več kot 20 slovenskih delodajalcev. Čeprav je spletni karierni sejem novost v Sloveniji, se je izkazalo, da so tako slovenski iskalci kot delodajalci nanj pripravljeni. K sodelovanju so se prijavila podjetja, ki so v koraku s časom in ki se tudi zavedajo, da morajo biti prisotna tam, kjer so njihovi potencialni zaposleni. Med prvimi prijavljenimi podjetji so tako velika farmacevtska (Lek, Krka) in trgovska podjetja (Mercator, Lidl, Harvey Norman, JYSK…) ter razvijalci programske opreme (Dewesoft, Adacta, Softnet, Symphony EYC, Aviat…). Poleg teh bodo svoje virtualne stojnice postavila tudi druga uspešna in napredna slovenska podjetja, kot so Gorenje, Petrol, Nicelabel, Gen-I, Zavarovalnica Triglav, Abanka, ARNES, ter javni zavod RTV Slovenija, Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije itd..

Ponujali bodo prosta delovna mesta za različne profile iskalcev zaposlitve, tako da se bodo delodajalci in iskalci povsem enostavno povezali preko preprostih spletnih orodij. Prijave za delodajalce so mogoče le še do petka, 8. marca 2019.

Zavod bo obiskovalcem sejma ponudil informacije s področja dela Zavoda, s poudarkom na vseživljenjski karierni orientaciji in predstavitvi številnih programov, ki jih izvajamo. Prav tako vse zainteresirane vabimo k ogledu spletnega seminarja Zavoda na temo iskanja zaposlitve s pomočjo družbenih omrežij. Pripravili smo tudi izkustveni video na temo razvoja kariere, to pomeni, da  bomo na primeru posameznika, ki se je odločil spremeniti svojo karierno pot, predstavili njegov karierni razvoj.

Več informacij o poteku sejma in prijavah je na voljo na spletni strani sejma in na portalu Optius.

 

Skip Navigation LinksDomovObvestilaObvestiloNa kariernem sejmu s svojim virtualnim prostorom tudi Zavod

ncips

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke

Karierno središče

eSvetovanje

Oglejte si uporabne nasvete za iskanje zaposlitve.

eSvetovanje

eures

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost.

EURES

FB     LinkedIn    You Tube

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube