Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Modularno usposabljanje kariernih svetovalcev – MUKS

Udeleženci boste na enem mestu dobili širok spekter znanj in veščin s področja karierne orientacije.

Na zavodu za zaposlovanje napovedujemo usposabljanje za karierne svetovalce s področja vseživljenjske karierne orientacije (VKO). Potekalo bo od septembra 2017 do junija 2018 v okviru projekta VKO NKT – Razvoj storitev vseživljenjske karierne orientacije in krepitev Nacionalne koordinacijske točke za VKO, ki ga financirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Usposabljanje je namenjeno vsem svetovalcem, ki delate na področju izobraževanja, zaposlovanja, v kadrovskih službah, nevladnih organizacijah ipd. in se ukvarjate s kariernim svetovanjem oziroma pomagate posameznikom pri načrtovanju in vodenju kariere.

Usposabljanje bo v obsegu 160 ur, pri čemer je najmanj 140 ur namenjenih splošnim modulom, vsak udeleženec pa si nato izbere še enega od štirih izbirnih modulov. Gre za praktično usmerjeno usposabljanje, širok nabor predavateljev pa vam omogoča spoznavanje uporabnih metod in tehnik dela ter možnost spoznavanja dela v karierni orientaciji v različnih okoljih, organizacijah in kontekstih.

Do 15. maja zbiramo preliminarne prijave, s katerimi želimo organizacijsko približati usposabljanje vašim potrebam. Prijavite se tako, da izpolnite prijavni obrazec, ga skenirate in pošljete po elektronski pošti na naslov: kristina.stibilj@ess.gov.si.

Če bomo prejeli več prijav, kot je prostih mest, si pridržujemo pravico izbora, s katerim bomo zagotovili vključenost svetovalcev z različnih področij.

Usposabljanje je za vse udeležence brezplačno.

Prijavnica

Več o usposabljanju MUKS


Poglejte več informacij o projektu VKO NKT.
 

MUKS-najava

Skip Navigation LinksDomovObvestilaObvestiloModularno usposabljanje kariernih svetovalcev – MUKS

ncips

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke

Karierno središče

eSvetovanje

Oglejte si uporabne nasvete za iskanje zaposlitve.

eSvetovanje

eures

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost.

EURES

FB     LinkedIn    You Tube

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube