Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Lažje oddajanje in boljši pregled nad dokumentacijo pri vlogi za karanteno in višjo silo

Vso dokumentacijo za ukrep delnega povračilo nadomestila plače za čas odsotnosti zaradi odrejene karantene ali višje sile lahko po novem oddajate oziroma urejate preko portala za delodajalce.

Obveščamo vas, da  smo pri ukrepu delnega  povračila nadomestila plače za čas odsotnosti zaradi odrejene karantene ali višje sile prenovili oddajo vloge, to pomeni, da po novem lahko oddajate vso potrebno dokumentacijo preko Portala za delodajalce. Dokumenti se pošiljajo za vsako posamezno vlogo.
Pri tem opozarjamo, da je vloga  nekoliko oblikovno spremenjena - nova je ikona za dokumentacijo:dokumenatacija ikona  . S klikom na to ikono lahko vidite prejete dokumente, ki smo vam jih poslali (pozitivne odločbe, pozive za dopolnitev, izjave, pogodbe) in dokumente, ki ste jih poslali Zavodu (vloga, vrnjena izjava, vrnjena pogodba). Dokumentacijo vam tako ne bo potrebno več pošiljati na naš elektronski naslov, ampak jo boste lahko oddali preko portala in boste tako imeli boljši pregled. Če ste nam dokumente za posamezno vlogo že poslali, vam  jih ni potrebno vnovič pošiljati, pač pa bomo stanje uredili na Zavodu.

Za lažjo oddajo vlog smo pripravili kratka navodila za oddajo dokumentacije  - vabljeni, da si jih pogledate. Pomoč pri oddaji pa je na voljo tudi na desni strani ekrana pri vnosu.

Skip Navigation LinksDomovObvestilaObvestiloLažje oddajanje in boljši pregled nad dokumentacijo pri vlogi za karanteno in višjo silo

Karierno središče - pomoč na vaši karierni poti

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke. 

Karierno središče

Obiščite spletno mesto eSvetovanje

Oglejte si uporabne nasvete za iskanje zaposlitve.

eSvetovanje

Eures vam pomaga pri iskanju zaposlitve ali kandidatov v EU.  Tvoja Evropa

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost in spletno mesto Tvoja Evropa.

EURESTvoja Evropa

Obiščite naš Facebook.     Obiščite našo stran LinkedIn.    Obiščite naš kanal You Tube.

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube