Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Jutri spletni karierni sejem

Spletni seminar o iskanju zaposlitve s pomočjo družbenih omrežij ter izkustveni video na temo razvoja kariere

Jutri, v četrtek, 14. marca 2019, se Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje skupaj z mnogimi dobrimi delodajalci  predstavlja na prvem večjem nacionalnem »on line« kariernem sejmu. Ta bo potekal med 10. in 19 uro,  Zavod pa bo obiskovalcem sejma ponudil informacije s področja dela Zavoda, s poudarkom na vseživljenjski karierni orientaciji in predstavitvi številnih programov, ki jih izvajamo ter so lahko v pomoč pri hitrejši zaposlitvi.  

Prav tako vse zainteresirane vabimo k ogledu spletnega seminarja Zavoda o iskanju zaposlitve s pomočjo družbenih omrežij, ki ga vodita naša odlična karierna svetovalca: iz »prve roke« bo tako mogoče pridobiti veliko uporabnih informacij o metodah in tehnikah iskanja zaposlitve prek FB, Li, YouTube in drugih sodobnih komunikacijskih kanalih.

Pripravili smo tudi izkustveni video na temo razvoja kariere, to pomeni, da  bomo na primeru posameznika, ki se je odločil spremeniti svojo karierno pot, predstavili njegov karierni razvoj. Gre za resnično zgodbo sodobnega posameznika, ki nas bo popeljala po njegovi karierni poti: od pravnika pa do pilota zasebnega letala. Zakaj to izpostavljamo? Ker želimo poudariti, da  je treba v življenju razvijati številne kompetence, znanja in veščine, če želimo doseči  zastavljene cilje tudi na poklicni poti. To pomeni vseživljenjsko učenje ter s tem povezano nenehno pridobivanje novega znanja, raziskovanje, poglobljeno delo itd., za kar  pa je potrebno veliko osebne motivacije, raziskovalnega duha, odprtosti za nove stvari, vztrajnosti, sposobnosti mreženja in še bi lahko naštevali. 

Sodelovanje na spletnem sejmu bo preprosto tudi za tiste, ki niso najbolj vešči uporabe novih tehnologij, saj med postopkom prijave in sodelovanja uporabnike vodi intuitivna aplikacija, osebni pogovori pa  bodo potekali preko preprostega klepetalnika ali orodja Skype. 

Vabljeni: spletni karierni sejem namreč predstavlja dobro priložnost tako za brezposelne kot tudi za tiste, ki zaposlitev že imajo, vendar so odprti za nove priložnosti. Spletno okolje namreč zagotavlja diskretnost, po drugi strani pa tudi učinkovitost, saj bo vsak udeleženec lahko v enem dnevu stopil v stik z več podjetji in obenem opravil uvodne razgovore kar iz udobja svojega doma. Več informacij na spletni strani sejma.

Skip Navigation LinksDomovObvestilaObvestiloJutri spletni karierni sejem

Karierno središče - pomoč na vaši karierni poti

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke. 

Karierno središče

Obiščite spletno mesto eSvetovanje

Oglejte si uporabne nasvete za iskanje zaposlitve.

eSvetovanje

Eures vam pomaga pri iskanju zaposlitve ali kandidatov v EU.  Tvoja Evropa

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost in spletno mesto Tvoja Evropa.

EURESTvoja Evropa

Obiščite naš Facebook.     Obiščite našo stran LinkedIn.    Obiščite naš kanal You Tube.

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube