Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Javno povabilo za usposabljanje v učnih delavnicah znova odprto tudi za vzhodno Slovenijo

Praktično usposabljanje brezposelnih s stalnim prebivališčem v kohezijski regiji vzhodna Slovenija je z 21. oktobrom 2019 vnovič omogočeno. Učne delavnice 2019 se zaradi povečanja razpoložljivih sredstev ponovno lahko izvajajo v vsej Sloveniji.

Danes, 21.10.2019, ponovno odpiramo javno povabilo Učne delavnice 2019, namenjeno delodajalcem iz socialnega podjetništva, za praktično usposabljanje brezposelnih iz vzhodne kohezijske regije. V program se (z dnem objave javnega povabila) lahko vključujejo brezposelni s stalnim prebivališčem tako v vzhodni kot v zahodni Sloveniji, saj smo iz pristojnega ministrstva za delo za izvajanje programa v letu 2019 in 2020 prejeli dodatna sredstva.

Javno povabilo ostaja odprto do 27.12.2019, ko se izteče končni rok za oddajo ponudb delodajalcev. Program bomo izvajali tudi v letih od 2020 do 2022. V ta namen bomo predvidoma že v začetku januarja 2020 za delodajalce iz socialnega podjetništva objavili novo javno povabilo. 

Več informacij:

Učne delavnice 2019

Skip Navigation LinksDomovObvestilaObvestiloJavno povabilo za usposabljanje v učnih delavnicah znova odprto tudi za vzhodno Slovenijo

Karierno središče - pomoč na vaši karierni poti

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke

Karierno središče

Obiščite spletno mesto eSvetovanje

Oglejte si uporabne nasvete za iskanje zaposlitve.

eSvetovanje

Eures vam pomaga pri iskanju zaposlitve ali kandidatov v EU.

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost.

EURES

Obiščite naš Facebook.     Obiščite našo stran LinkedIn.    Obiščite naš kanal You Tube.

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube