Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Javni poziv Zoisovim štipendistom k oddaji vlog za šolsko leto 2016/2017

Pozor: velja za Zoisove štipendiste, ki ste pridobili Zoisovo štipendijo pri Zavodu za zaposlovanje do 31. 8. 2008 na podlagi predpisov, ki so se uporabljali do navedenega datuma.

Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo objavili Javni poziv Zoisovim štipendistom k oddaji vlog za šolsko leto 2016/2017 in predložitvi dokazil o izpolnjevanju pogojev za izplačevanje Zoisove štipendije v študijskem letu 2016/17. Velja za tiste štipendiste, ki ste pridobili Zoisovo štipendijo pri Zavodu za zaposlovanje do 31. 8. 2008 na podlagi predpisov, ki so se do tedaj uporabljali. 

Tako se štipendijsko razmerje upravičencev, ki ste pridobili Zoisovo štipendijo do 31. 8. 2008, presoja po predpisih, ki so se uporabljali do tega datuma, do zaključka izobraževalnega programa, za katerega ste pridobili Zoisovo štipendijo. 

Rok za oddajo vlog se izteče 5. 10. 2016.

Vloga za dodelitev Zoisove štipendije za študijsko leto 2016/17 je objavljena na naši spletni rubriki Štipendije. Obrazec vloge natisnete, ga izpolnite in priložite zahtevana dokazila. Vlogo lahko dobite tudi na naši območni služb. Vsa dokazila je potrebno predložiti ali v izvirniku ali v overjenem prepisu (na upravni enoti). Če boste vlogo poslali po pošti, jo je treba poslati priporočeno na našo območno službo, kjer imate stalno prebivališče. 

Za več informacij kliknite na obvestilo o objavi poziva

Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo objavili Javni poziv Zoisovim štipendistom k oddaji vlog za šolsko leto 2016/2017 in predložitvi dokazil o izpolnjevanju pogojev za izplačevanje Zoisove štipendije v študijskem letu 2016/17. Velja za tiste štipendiste, ki ste pridobili Zoisovo štipendijo pri Zavodu za zaposlovanje do 31. 8. 2008 na podlagi predpisov, ki so se do tedaj uporabljali. Rok za oddajo vlog se izteče 5. 10. 2016.

Skip Navigation LinksDomovObvestilaObvestiloJavni poziv Zoisovim štipendistom k oddaji vlog za šolsko leto 2016/2017

ncips

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke

Karierno središče

eSvetovanje

Oglejte si uporabne nasvete za iskanje zaposlitve.

eSvetovanje

eures

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost.

EURES

FB     LinkedIn    You Tube

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube