Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Delno zaprtje javnega povabila za usposabljanje v učnih delavnicah za vzhodno Slovenijo

Zaradi porabe razpoložljivih sredstev je javno povabilo Učne delavnice 2019 predčasno zaprto za usposabljanje brezposelnih s stalnim prebivališčem v kohezijski regiji vzhodna Slovenija. V program se lahko še naprej vključujejo brezposelni s stalnim prebivališčem v zahodni Sloveniji.

Danes, 6.  avgusta  2019, delno zapiramo javno povabilo namenjeno delodajalcem za praktično usposabljanje  brezposelnih v okolju socialnega podjetništva. Zaprtje velja samo za kohezijsko regijo vzhodna Slovenija zaradi razdelitve razpoložljivih sredstev. Vsa letna razpoložljiva sredstva so bila porabljena s ponudbami, ki smo jih prejeli do vključno 23. 7. 2019.

To pomeni, da ponudbo na javno povabilo še naprej lahko oddajo delodajalci iz vse Slovenije. Ponudba delodajalca bo sprejeta le, če bo v praktično usposabljanje smiselno vključiti brezposelne  s stalnim prebivališčem v zahodni regiji.

Zaprtje povabila se namreč ne nanaša na kraj sedeža delodajalca, pač pa na kraj stalnega prebivališča brezposelnih, ki se lahko vključijo v Učne delavnice. Tako se odslej v praktično usposabljanje v Učne delavnice zaradi razdelitve vseh razpoložljivih sredstev ne morejo več vključiti brezposelni, ki imajo stalno prebivališče na območju vzhodne Slovenije. Še vedno pa se v program lahko vključujejo brezposelni s stalnim prebivališčem v zahodni Sloveniji, saj razpoložljiva sredstva za ta namen še niso bila razdeljena. 

Naj poudarimo, da javno povabilo ostaja delno odprto za kohezijsko regijo zahodna Slovenija do porabe sredstev oziroma najkasneje do 27. decembra  2019, ko se izteče končni rok za oddajo ponudb delodajalcev. Ponovno odprtje povabila za vzhodno Slovenijo predvidevamo konec oktobra 2019, saj predvidevamo podaljšanje izvajanje programa za celotno Slovenijo do konca leta 2020.

Poglejte si seznam občin, razdeljen na vzhodno in zahodno Slovenijo.

Preberite več v javnem povabilu za delodajalce.
 

Učne delavnice

Skip Navigation LinksDomovObvestilaObvestiloDelno zaprtje javnega povabila za usposabljanje v učnih delavnicah za vzhodno Slovenijo

Karierno središče - pomoč na vaši karierni poti

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke. 

Karierno središče

Obiščite spletno mesto eSvetovanje

Oglejte si uporabne nasvete za iskanje zaposlitve.

eSvetovanje

Eures vam pomaga pri iskanju zaposlitve ali kandidatov v EU.  Tvoja Evropa

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost in spletno mesto Tvoja Evropa.

EURESTvoja Evropa

Obiščite naš Facebook.     Obiščite našo stran LinkedIn.    Obiščite naš kanal You Tube.

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube