Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Čezmejni zaposlitveni sejem v Kopru na drugi lokaciji

Zaradi slabih vremenskih napovedi jutri sejem iz koprske Taverne prestavljen v prostore OŠ Koper

Jutri, v torek, 14. maja 2019,  se bo med 12. in 18. uro v Kopru odvijal čezmejni zaposlitveni sejem,  na katerem bomo predstavili zaposlitvene možnosti in priložnosti v obmejnem in čezmejnem območju Italije, Hrvaške in Slovenije. Zaradi slabih vremenskih napovedi je sejem iz koprske Taverne prestavljen  v prostore OŠ Koper, Cesta Zore Perello - Godina 1 v Kopru.

Na sejmu se bodo predstavili delodajalci iz Slovenije, Italije in Hrvaške, iskalci zaposlitve in brezposelni pa se bodo lahko z njimi pogovorili ter izvedeli podrobnosti o prostih delovnih mestih ali pridobili več informacij o naših storitvah in programih, ki so sofinancirani iz evropskih skladov. Odgovorili bomo tudi na vprašanja, kaj vse ponuja projekt EURES, ki s svojimi aktivnostmi spodbuja mobilnost delovne sile in pod čigar okriljem poteka tudi ta sejemska prireditev. Na voljo bo še kopica drugih, pomembnih informacij o življenju in delu v Sloveniji, Italiji in na Hrvaškem, za neposreden pogovor glede zaposlovanja doma in v tujini pa bodo na razpolago tudi naši EURES svetovalci.

Naj opozorimo še na  dve obsejemski aktivnosti, ki se bosta odvijali v prostorih Območno obrtno-podjetniške zbornice Koper na Staničevem trgu 1 v Kopru:

  • ob 14. uri bo predavanje  Saše Einsiedler o vlogi samopromocije in o tem, kako se uspešno predstaviti v poslovnem svetu;
  • ob 16. uri bo predavanje Zorana Bosančića o pomenu uporabe socialnih omrežij za iskanje zaposlitve.

Sejem bomo popestrili še z nagradno igro in privlačnimi nagradami, prav tako ne bo manjkalo niti glasbe, za katero bo skrbel Radio Koper.

Skip Navigation LinksDomovObvestilaObvestiloČezmejni zaposlitveni sejem v Kopru na drugi lokaciji

ncips

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke

Karierno središče

eSvetovanje

Oglejte si uporabne nasvete za iskanje zaposlitve.

eSvetovanje

eures

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost.

EURES

FB     LinkedIn    You Tube

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube