Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Čezmejni zaposlitveni sejem v Kopru

Pri Zavodu smo se tudi letos pridružili kampanji EU projekt, moj projekt 2019, ki jo organizira Služba Vlade RS za razvoj in kohezijsko politiko. Med 11. in 18. majem se bodo po vsej Sloveniji odvijali številni dogodki, na katerih se bodo predstavili različni projekti, sofinancirani iz evropskih sredstev.

Slovenija je z evropskimi kohezijskimi sredstvi v obdobju 2014–2020 podprla veliko število programov ali javnih razpisov, ki imajo skupne cilje: rast, dvig življenjskega standarda in ustvarjanje novih delovnih mest.

Med njimi je tudi projekt EURES, pod čigar okriljem bo v torek, 14.5.2019, od 12.00 do 18.00, v Kopru potekal čezmejni zaposlitveni sejem. Na njem bomo predstavili zaposlitvene možnosti in priložnosti v obmejnem in čezmejnem območju Italije, Hrvaške in Slovenije. 

Na sejmu se bodo predstavili delodajalci iz Slovenije, Italije in Hrvaške, iskalci zaposlitve in brezposelni pa se boste lahko z njimi pogovorili, izvedeli podrobnosti o prostih delovnih mestih ali pridobili več informacij o naših storitvah in programih, ki so sofinancirani iz evropskih skladov. Odgovorili bomo tudi na vprašanja, kaj vse ponuja projekt EURES, ki s svojimi aktivnostmi spodbuja mobilnost delovne sile.

Pestro in živahno pa ne bo zgolj na sejemskem prostoru Taverna (Pristaniška ulica 1) in na Carpacciovem trgu, saj se bo hkrati odvijalo tudi precej obsejemskih dejavnosti.

V dvorani Območno obrtno-podjetniške zbornice Koper bo organizirano predavanje Uporaba socialnih omrežij za iskanje zaposlitve, ki ga bo ob 16.00 izvajal Zoran Bosančić, Point Out, BHS skupina, d. o. o. Zainteresirani bodo lahko ob 14.00 prisluhnili tudi predavateljici Saši Einsiedler, ki bo govorila o samopromociji in o tem, kako se uspešno predstaviti v poslovnem svetu.

Na voljo bo še kopica informacij o življenju in delu v Sloveniji, Italiji in na Hrvaškem. Poleg tega bo na voljo tudi možnost pogovora z našimi svetovalci glede zaposlovanja doma in v tujini.

Dogodek v Kopru bomo popestrili še z nagradno igro in privlačnimi nagradami, ne bo manjkalo niti glasbe, za katero bo skrbel Radio Koper. 

Oglejte si vse dogodke, lokacije in programe

Čezmejni zaposlitveni sejem v Kopru

Skip Navigation LinksDomovObvestilaObvestiloČezmejni zaposlitveni sejem v Kopru

ncips

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke

Karierno središče

eSvetovanje

Oglejte si uporabne nasvete za iskanje zaposlitve.

eSvetovanje

eures

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost.

EURES

FB     LinkedIn    You Tube

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube