Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Čestitke dobitnikom priznanja in finalistom izbora najboljših zaposlovalcev Zlata nit 2020

Iskreno čestitamo vsem prejemnikom priznanja in finalistom izbora najboljših zaposlovalcev Zlata nit 2020 v kategorijah malih, srednje velikih in velikih podjetij.

Ponosni smo, da so med nami odlični delodajalci. Tudi zato na zavodu za zaposlovanje sodelujemo in spodbujamo projekt Zlata nit že od vsega začetka.

► Poglejte si dobitnike priznanj in finaliste izbora za leto 2020.

V zadnjem obdobju se je naše življenje in delo v marsičem povsem spremenilo. Še zlasti v teh zapletenih razmerah se je odnos med zaposlenimi in podjetjem izkazal za preveč pomembnega, da bi ga prepustili naključju. Le z dobrimi medsebojnimi odnosi, vključevanjem vseh zaposlenih ter sodelovanjem med gospodarsko in javno sfero lahko gradimo uspešno prihodnost.

Tudi zato smo z novim iskalnikom www.iskanjedela.si, ki ga dnevno obišče okrog 20.000 iskalcev zaposlitve, uvedli pregled prostih delovnih mest po uspešnih delodajalcih. Ti skrbijo za karierni razvoj zaposlenih in so v širšem okolju prepoznani kot dobri delodajalci, kar potrjujejo s prejetimi nagradami. Med njimi je tudi priznanje Zlata nit.

Menimo, da tako s skupnimi močmi tudi na zavodu za zaposlovanje prispevamo k utrjevanju blagovne znamke uspešnega podjetja in delodajalca.

Vse dobro in še veliko poslovnih uspehov želimo podjetjem in njihovim zaposlenim!

Direktor podjetja Špica International Tone Stanovnik ob zaključku izbora Zlata nit 2020 prejel priznanje za najboljšega zaposlovalca med srednje velikimi podjetji iz rok generalnega direktorja ZRSZ Mitje Bobnarja.

Skip Navigation LinksDomovObvestilaObvestiloČestitke dobitnikom priznanja in finalistom izbora najboljših zaposlovalcev Zlata nit 2020

Karierno središče - pomoč na vaši karierni poti

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke. 

Karierno središče

Obiščite spletno mesto eSvetovanje

Oglejte si uporabne nasvete za iskanje zaposlitve.

eSvetovanje

Eures vam pomaga pri iskanju zaposlitve ali kandidatov v EU.  Tvoja Evropa

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost in spletno mesto Tvoja Evropa.

EURESTvoja Evropa

Obiščite naš Facebook.     Obiščite našo stran LinkedIn.    Obiščite naš kanal You Tube.

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube