Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Z imenovanjem nove v. d. generalne direktorice prenehala pooblastila dosedanjim vodilnim delavcem Zavoda

Vlada RS je na predlog ministra za delo, družino in socialne zadeve s 7. 12. 2012 imenovala za vršilko dolžnosti generalne direktorice Zavoda Republike Slovenije za zaposlovanje mag. Zlatko Srdoč Majer za čas do imenovanja novega generalnega direktorja, vendar najdlje za čas enega leta.

S tem dnem v skladu z 5. odstavkom 12. člena Pravilnika o notranji organizacij Zavoda RS za zaposlovanje preneha mandat dosedanjih vodilnih delavcev, ki je enak času trajanja mandata generalnega direktorja.

Vodilni delavci Zavoda RS za zaposlovanje so opredeljeni v Pravilniku o sistematizaciji delovnih mest in so namestnik generalnega direktorja, pomočniki generalnega direktorja, vodja - direktorji območne službe, direktor centralne službe (to delovno mesto ni zasedeno) ter nekateri drugi vodstveni delavci, ki so vezani na mandat generalnega direktorja. S tem pravilnikom je določen obseg njihovih pooblastil.

Nova v. d. generalne direktorice Zavoda RS za zaposlovanje Zlatka Srdoč Majer je magistra državnih in evropskih študij, ki je od konca leta 2007 vodila Velenjski Center za socialno delo. Pred tem je od leta 1994 do leta 2007 delala na Inšpektoratu RS za delo na področju nadziranja izvajanja delovne zakonodaje pri delodajalcih v RS. V obdobju od leta 1989 do leta 1994 pa je vodila občinsko kadrovsko službo v Šmarju pri Jelšah.

Skip Navigation LinksDomovObvestilaObvestiloZ imenovanjem nove v. d. generalne direktorice prenehala pooblastila dosedanjim vodilnim delavcem Zavoda

ncips

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke

Karierno središče

eSvetovanje

Oglejte si uporabne nasvete za iskanje zaposlitve.

eSvetovanje

eures

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost.

EURES

FB     LinkedIn    You Tube

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube