Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Povišanje cen storitev na podlagi rasti indeksa cen življenjskih potrebščin

Zaradi rasti indeksa cen na področju izobraževanja od decembra 2010 do avgusta 2012 lahko izvajalci programov institucionalnega usposabljanja in priprav na NPK, izbrani z javnim naročilom iz leta 2009, zvišajo pogodbeno dogovorjene cene storitev za največ 2,36 % za storitve z začetkom izvajanja po 22. 10. 2012.

Na podlagi podatkov Statističnega urada Republike Slovenije (SURS), po katerih znaša indeks rasti cen na področju izobraževanja za obdobje od decembra 2010 do avgusta 2012 105,9 oziroma 5,9 %, Zavod RS za zaposlovanje (Zavod) kot naročnik storitev obvešča vse izvajalce programov institucionalnega usposabljanja in priprav na nacionalne poklicne kvalifikacije (NPK), ki so bili izbrani z javnim naročilom številka 961-25/2008, objavljenim 5. 3. 2009 na spletni strani Zavoda www.ess.gov.si, da je v skladu z določili 2. člena pogodb sklenil, da lahko omenjeni izvajalci zvišajo pogodbeno dogovorjene cene storitev za največ 40 % navedenega indeksa, torej za 2,36 %.

Možnost povečanja dogovorjenih cen za 2,36 % velja od dneva objave tega obvestila na spletni strani Zavoda za tiste storitve, ki so se pričele opravljati po tem datumu.

Obvestilo o povišanju cen storitev

Skip Navigation LinksDomovObvestilaObvestiloPovišanje cen storitev na podlagi rasti indeksa cen življenjskih potrebščin

ncips

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke

Karierno središče

eSvetovanje

Oglejte si uporabne nasvete za iskanje zaposlitve.

eSvetovanje

eures

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost.

EURES

FB     LinkedIn    You Tube

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube