Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Naslovi in uradne ure

Preverite, kdaj, kako in kje nas lahko kontaktirate na Centralni službi, v območnih službah in uradih za delo, v kariernih središčih in kariernih kotičkih, Službi za zaposlovanje tujcev in EURES-u.


Krizne telefonske številke

V času preprečevanja okužbe s koronavirusom ni osebnega posredovanja informacij v naših prostorih in ni osebnega sprejemanja vlog v vložišču.

Komuniciranje in poslovanje z nami je do nadaljnjega možno samo po telefonu, elektronski pošti, navadni pošti in na spletnih portalih. Pred prvo uporabo portala se registrirate: PoiščiDelo.si (za brezposelne in iskalce zaposlitve), Portal za delodajalce.

Za dodatne informacije in vaša vprašanja posebej izpostavljamo krizne telefonske številke na naših območnih službah. Na voljo so vam v času uradnih ur: ponedeljek in torek, 8.00–12.00 in 13.00–15.00, sreda, 8.00–12.00 in 13.00–17.00, petek, 8.00–13.00. 

Za komunikacijo in pošiljanje obrazcev lahko uporabite tudi naše elektronske naslove. Za pošiljanje obrazcev po navadni pošti ali oddajo v naš poštni nabiralnik (predalčnik) preverite naslove območnih služb in uradov za delo.

Območne službe:

Območne službe

Skip Navigation LinksDomovO ZRSZNaslovi in uradne ure

ncips

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke

Karierno središče

eSvetovanje

Oglejte si uporabne nasvete za iskanje zaposlitve.

eSvetovanje

eures

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost.

EURES

FB     LinkedIn    You Tube

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube