Skoči do osrednje vsebine

Pridružite se nam na spletnem zaposlitvenem sejmu Work in SLOVEnia 14. novembra

Na dogodek se lahko registrirate takoj. Če iščete nove sodelavce v industriji, IKT ali ponujate priložnosti zaposlitve kandidatom s tehničnimi znanji in poklici, je ravno naš spletni sejem Work in SLOVEnia prava priložnost za predstavitev vašega podjetja in kadrovskih potreb. Prijavijo se lahko iskalci zaposlitve iz katerekoli države. Pridružite se nam v torek, 14. novembra, med 11:00 in 16:00.

Pritegnite iskalce zaposlitve iz različnih držav!


Če želite sodelovati in se predstaviti potencialnim kandidatom in kandidatkam, se čim prej registrirajte na spletni zaposlitveni sejem Work in SLOVEnia.

Svoj profil podjetja lahko uredite v le nekaj korakih:

 1. Na svojem profilu predstavite glavne dejavnosti in aktivnosti podjetja, objavite in opišite prosta delovna mesta ter kaj pričakujete od kandidatov.
   
 2. Preverite, ali ima vaš profil pravilen logotip, osvežite videoposnetke in slike, posodobite kontakte in preverite spletne naslove, povezave na družbene medije. S tem bo vaš profil bolj opazen in privlačen.
   
 3. Objavite prosta delovna mesta v angleškem jeziku.
   
 4. Besedila predstavitev podjetja ter opisov prostih mest pripravite v angleškem jeziku, saj nagovarjamo iskalce zaposlitve iz različnih držav, zato je delovni jezik sejma angleščina. Priporočamo tudi ogled videovodnikov za pomoč pri uporabi platforme Evropskih spletnih dni zaposlovanja.

Po uspešni registarciji priporočamo aktivno sodelovanje na sejmu Work in SLOVEnia:

 • redno pregledovanje in odzivanje na prijave kandidatov na objavljena prosta delovna mesta,
 • potrjevanje terminov in izvedbo zaposlitvenih razgovorov z ustreznimi kandidati,
 • dosegljivost za klepet z zainteresiranimi kandidati na dan sejma ali samo za določen termin v času trajanja sejma.

Poleg tega lahko izkoristite priložnost za dodatno predstavitev svojega podjetja in aktualnih prostih delovnih mest v obliki videopredstavitve v okviru programa sejma. Ta predstavitev naj bo v angleškem jeziku in ne daljša od 10 minut. Enostavno povejte: kdo ste, koga iščete, kaj ponujate in kako se kandidati lahko prijavijo. Vse ostale informacije lahko kandidati pridobijo na vašem profilu.

Prej ko se registrirate in objavite prosta delovna mesta, prej bodo iskalci zaposlitve imeli možnost prijave nanje. Registracija za iskalce zaposlitve je namreč že odprta! Platforma omogoča prijavo kandidatov iz katerekoli države.

Več informacij o sejmu Work in SLOVEnia lahko dobite pri Katarini Kavčič, svetovalki pri Zavodu RS za zaposlovanje.

Zaradi omejenega števila sodelujočih podjetij so glavni vstopni pogoji za sodelovanje:

 • delodajalec zaposluje nove sodelavce v industriji ali IKT ali želi zaposliti osebe z različnimi tehničnimi znanji in poklici,
 • zaveza za aktivno sodelovanje na sejmu in
 • zaposlovanje v skladu s pravično mobilnostjo.

Evropske dneve zaposlovanja vodijo EURES, mreža evropskih služb za zaposlovanje (partner Evropski urad za delo – ELA), in Evropska komisija, ki podpirajo pravično mobilnost delavcev.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava

Hvala za vaš odziv.

Ste našli informacije, ki ste jih iskali? DA NE